Muutoksia urheilutoimenjohtajan tehtävissä

8.9.2017

Seuran urheilutoimenjohtaja Miika Nuutinen siirtyy uuden kauden alusta uusiin tehtäviin jalkapallon parissa. Syksyn ajan seuran toiminta jatkuu ennallaan ja järjestelyt urheilutoimenjohtajan tehtävien uudelleen organisoimiseksi ovat käynnissä. Muutoksista tiedotetaan tarkemmin syksyn aikana.

"Syksyn ajan toiminta jatkuu normaalisti. Muutostilanteeseen reagoidaan nopeasti ja urheilutoimenjohtajan tehtävien uudelleen organisointi on jo käynnissä. Tarkemmasta työnjaosta tiedotetaan pian", kertoo puheenjohtaja Kirsi Heikura. 

Urheilutoimenjohtaja Miika Nuutinen siirtyy uusien haasteiden pariin 30.10 alkaen "Päätös jättää rakas kasvattajaseura ja siirtyä uralla eteenpäin oli raskas ja vetää mielen haikeaksi. Haluan kiittää seuraa mahdollisuudesta työskennellä jalkapallon parissa ja kaikkia upeita tupsilaisia joiden kanssa olen saanut toimia pelaajana, valmentajana ja työntekijänä. TuPS on ja tulee aina olemaan jalkapalloilullinen kotini ja uskon, että seura jatkaa kehitystään myös tulevaisuudessa", toteaa Miika.

Yhteydenotot asiasta:

Kirsi Heikura, pj

puh 040-7130741

email: kirsi.heikura@tups.fi