Tom Turnbull-Smith seurakoordinaattoriksi

5.10.2017


TuPS vahvistaa tiimiään seurakoordinaattorilla urheilutoimenjohtaja Miika Nuutisen siirtyessä uusiin haasteisiin jalkapallon parissa. Tehtävään valittiin jalkapallon moniosaaja Tom Turnbull-Smith, joka aloittaa uudessa pestissään 16.10.

Yhteistyöseura Pallokerho Keski-Uusimaassa valmentajana toiminut ja myös hallinnollisia tehtäviä hoitanut Tom on erinomainen löytö monipuoliseen kehityskoordinaattorin tehtävään. Avoin haku tuotti useita hyviä hakemuksia, Tom erottui haastatteluvaiheessa kuitenkin selvästi muista.

- Tom on monipuolisen seuratoiminta- ja valmennuskokemuksensa ansiosta nappivalinta tehtävään. Tomista aistii intohimon lajia kohtaan ja haastatteluvaiheessa hän vakuutti ennen kaikkea halullaan kehittää itseään ja seuraa, kuvailee seuran puheenjohtaja Kirsi Heikura.

Vaikka seurakoordinaattorin pesti onkin Tomin ensimmäinen päätoiminen tehtävä jalkapallon parissa ei voida kuitenkaan puhua hypystä tuntemattomaan, sillä sekä seura että tehtävät ovat miehelle tuttuja.

- TuPS on kasvattajaseurani ja sitä kautta hyvinkin tuttu. Tuntuu erityisen hienolta saavuttaa pitkäaikainen unelmani päätoimisesta työstä jalkapallon parissa juuri täällä. Olen myös päässyt seuraamaan seuran toimintaa viime vuosina läheltä toimiessani PKKU:ssa ja tunnen jo entuudestaan joitakin seuran valmentajia, Tom kertoo.

Seurakoordinaattorin tärkeimpiin tehtäviin kuuluu seuran hallinnosta ja arjen pyörittämisestä vastaaminen, seuran tapahtumien organisointi ja F5-E11-ikäluokkien kokonaisvaltainen tukeminen. 

- Paljon on opittavaa, mutta olen innoissani tästä uudesta haasteesta. Haluan olla mahdollistamassa TuPS:n pelaajille laadukasta arkea, lopettaa uusi seurakoordinaattori.