Tervetuloa TuPS P11:n sivuille!

 

2011 syntyneiden poikien HARJOITUKSET  29.5.2017 alkaen TEKONURMELLA noin lokakuun loppuun saakka.

TIISTAI kello 17-18 JA SUNNUNTAI kello 15-16

 

Talvitreenien ajankohdat ilmoitetaan lokakuun aikana.

 

HOX! Tarkista kohdasta "kuukausikalenteri", että treenikertaa ei ole peruttu!

 


Uusi pelaaja


Harjoituksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.

Varusteiksi päälle sopiva liikuntavaatetus ja lenkkarit/ tai nappulakengät sekä säärisuojat, jos löytyy. Mukaan harjoituksiin on hyvä ottaa oma pallo (koko 3) sekä juomapullo.

Jos jalkapallo on teille uusi laji, voitte käydä kahden viikon ajan ilmaiseksi kokeilemassa,miltä jalkapallo harrastuksena tuntuu. Jos pelaaja jatkaa kahden viikon jälkeen, vasta sen jälkeen maksetaan joukkueelle toimintamaksua. Tarkemmat ohjeet kuukausimaksuista saatte tällöin joukkueenjohtajalta. Huomaa kuitenkin, että ennen ensimmäistä maksua lisenssi ja siihen kuuluva vakuutus ei ole voimassa. Kokeilujakson ajan vanhemman/huoltajan tulee olla läsnä koko harjoitusten ajan.

Jos olet harrastanut jalkapalloa aikaisemmin tai siirryt toisesta joukkueesta ja jatkat kahden viikon kuluttua joukkueessamme, veloitamme maksun tältä ajalta takautuvasti.

Tutustu myös Tuusulan Palloseuran Aloittavan Futarin Oppaaseen, jonka löydät seuran sivuilta seuraavasti: http://www.tups.fi/materiaalit/ > Pelaajamateriaalit > Aloittavan futarin Opas

Tervetuloa futaamaan!

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.