Raha-asiat

Joukkueen tilinumero on Nordea FI07 1366 3000 1249 09


Maksut vuonna 2019 ovat seuraavat:

Joukkueen toimintamaksu 50€/kk

Seura- (TUPS) ja jäsenmaksut (KP-75) tulevat seuroilta suoraan.

Laskut tulee myClub-järjestelmän kautta


Pelipassi & vakuutus:

Jokaiselle pelaajalle tulee hankkia pelipassi, jonka kausi on kalenterivuosi eli 1.1.2019 - 31.12.2019. Pelaajalla tulee olla pelipassi heti aloittaessaan (passi astuu voimaan pelipassin maksuhetkestä). Pelipassi oikeuttaa pelaamaan piirin ja liiton sarjapeleissä. Pelipassin haltija saa Pelipassin postissa/viestinä matkapuhelimeen sekä jäsenlehden.

Vakuutus on pakollinen kaikilla nuorilla piirin/liiton sarjoissa pelaavilla. Vakuutus voidaan hankkia pelipassin hankinnan yhteydessä. Jos pelaajalla on oma vakuutus, joka korvaa tämän, hänen tulee ilmoittaa siitä kirjallisesti (kopio vakuutuspaperista) joukkueen rahastonhoitajalle. Huoltajan tulee itse vastata vakuutusehtojen kattavuuden selvittämisestä.

Pelaaja / pelaajan vanhemmat hoitavat itse pelipassin ja vakuutusturvan hankinnan Palloliiton pelaajarekisterisovelluksesta PeliPaikka.

Joukkueenjohtaja/ rahastonhoitaja voi lähettää hankkimista varten ohjeet.


Kun aloitat pelaamiseen, ilmoita joukkueenjohtajalle heti yhteystietosi ja sosiaaliturvatunnuksesi.


Jäsen- ja kk-maksun laskuttamisen periaatteita:

  1. Kk-maksua maksavat kaikki joukkueen harjoituksiin ja/tai peleihin osallistuvat pelaajat. Kaikki joukkueen pelaajat maksavat ainakin jäsenmaksuosuuden.
  2. Jos on vain osittain toiminnassa mukana talvi- tai kesäkaudella (esim. kerran viikossa, vaikka joukkueella on treenejä useammin), pelaaja maksaa ikäluokan normaalin kk-maksun.
  3. Ns. vapaakuukausien tai vapaaviikkojen pitäminen talvikauden tai kesäkauden aikana ei pääsääntöisesti ole mahdollista, mutta:
    • Jos pelaaja ei kuitenkaan osallistu toimintaan lainkaan (eli ei harjoituksiin eikä peleihin) koko talvi- tai kesäkauden aikana, pelaaja maksaa vain jäsenmaksun. Kun pelaaja aloittaa osallistumisen kesken talvi- tai kesäkauden, pelaaja maksaa voimassaolevaa kk-maksua aloittamiskuukaudesta lukien.
    • Jos pelaaja on osallistunut talvi- tai kesäkauden toimintaan, ja siten periaatteessa kk-maksuvelvollinen, mutta pidempikestoisen loukkaantumisen, sairastumisen, ulkomailla asumisen tms. esteen vuoksi estynyt kokonaan osallistumasta joukkueen toimintaan yli 2 kk ajan, voidaan kk-maksu jättää perimättä tällaiselta ajanjaksolta.
    • Kk-maksu voidaan harkinnan mukaan jättää perimättä myös silloin, jos pelaaja on hyvissä ajoin ilmoittanut keskittyvänsä toiseen harrastukseen tiettynä yli 2 kk mittaisena ajanjaksona ja jos pelaaja ei tänä aikana voi osallistua joukkueen harjoitus- tai pelitapahtumiin.


Jos pelaaja lopettaa jalkapalloharrastuksen kokonaan (=eroaa seurasta), kk-maksua ei peritä eroilmoitusta seuraavan kuukauden alusta lukien. Jo maksettuja maksuja ei palauteta.


Lisätietoja saat rahastonhoitajalta: spoyri@gmail.com