Uudet pelaajat

Uusille pelaajille

 

Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseemme, myös kesken kauden! Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita, innostus riittää.

Mikäli sinulla on 02/03 syntynyt jalkapallosta kiinnostunut poika, toimi näin:

Tulkaa mukaan harjoituksiin kokeilemaan! Ensimmäisissä harjoituksissa varusteiksi riittävät pelaamiseen sopivat kengät, säärisuojat, pallo (numero 4) ja juomapullo. Ilmoittaudu joukkuejohtajalle kentän laidalla.

Jos jalkapallo on uusi laji, voitte käydä kuukauden ajan kokeilemassa, miltä jalkapallo maistuu. Tämän jälkeen maksetaan jäsen- ja/tai muita maksuja. Jos olet harrastanut jalkapalloa aikaisemmin tai siirryt toisesta joukkueetsta ja jatkat kuukauden kuluttaua joukkueessamme, veloitamme takautuvasti ensimmäisen kuukauden maksun.

Jos jalkapallo tuntuu kokeilun jälkeen mieluisalta, saatte rahastonhoitajalta tarkemmat ohjeet kuukausimaksuista.

Voit ottaa yhteyttä: joukkuejohtajiin (Yhteystiedot)  jos sinulla on kysyttävää.

Täytä huolellisesti alla olevaan lomakkeeseen pyydetyt tiedot.

Pelaajien vanhemmat ovat myös tervetulleita joukkueemme toimintaan valmentajaksi, huoltajaksi, joukkueenjohtajaksi tms. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita. Mikäli sinulla on kiinnostusta osallistua joukkueemme toimintaan, ota reilusti yhteyttä joukkueenjohtajaan.

 

Lomake

Olet ilmoittautumassa joukkueeseen TuPS/KP-75 YJ P02. Anna alla pyydetyt tiedot. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Muitten kenttien pakollisuus riippuu ilmoittautujan täysi-ikäisyydestä. Ala-ikäiselle ilmoittautujalle vaaditaan aina huoltajan tiedot. Kun olet valmis, paina "Lähetä ilmoittautuminen" sivun alareunassa. Huom: tarkista tietojen oikeellisuus ennen lähettämistä.

Antamianne tietoja tullaan käsittelemään luottamuksellisesti ja pääsy niihin on ainoastaan nimetyillä henkilöillä.