Joukkueen säännöt

 

Joukkueemme säännöt pelaajille

 1. Harjoituksissa ei pelleillä, vaan kuunnellaan valmentajia.
     - Jos ei kuuntele, voi päätyä jäähylle kentän laidalle
 2. Peleissä kunnioitetaan vastustajia ja tuomareita ja hyväksytään mukisematta tuomareitten ratkaisut.
 3. Harjoituksissa ei tönitä tai vahingoiteta tahallaan pelikavereita.
 4. Huolehdin aina omista varusteistani.
 5. Periaate harjoituksissa ja peleissä "Reilu meininki, hyvä peli".
 6. Harjoituksiin ja peleihin saavutaan ajoissa asianmukaisesti varustautuneena. Ellei erikseen toisin sovita, saavutaan harjoituksiin 15 min ennen harjoitusten alkua ja pelitapahtumiin 30 min ennen ensimmäistä peliä. Muistamme ilmoittautumisen saapuessamme paikalle. Ilmoitamme etukäteen, jos emme pääse peleihin.
 7. Kunnioitamme kaikki toisiamme.

 

 

Pelisääntömme vanhempien ja joukkueenjohdon välille:

 1. Tavoitteenamme on liikkumisen ilo ja liikunnalliseen elämäntapaan kannustaminen sekä hyvä yhteishenki sekä poikien että aikuisten kesken.
 2. Emme kiroile tai käyttäydy sopimattomasti harjoitus- ja pelipaikoilla.
 3. Emme esiinny päihtyneenä joukkueen tapahtumissa tai matkoilla. 
 4. Kaikki pojat saavat saman verran peliaikaa kauden aikana, mikäli osallistuvat tarjolla oleviin pelitapahtumiin ja turnauksiin.
 5. Annamme pelaajille ja valmentajille rauhan keskittyä harjoituksiin ja peleihin. Peluuttamiseen ja taktiikkaan liittyvien ohjeiden antaminen kuuluu vain valmentajille, kannustaminen kaikille.
 6. Kaikki joukkueen ja seuran toimintaan liittyvä palaute välitetään joukkuejohtajalle, joko suullisesti tai kirjallisesti. Pelilliseen puoleen tai esimerkiksi treenejä koskevan palautteen voi antaa joko vastuuvalmentajalle tai joukkueenjohtajalle..
 7. Harjoituksiin ja peleihin saavutaan ajoissa asianmukaisesti varustautuneena. Ellei erikseen toisin sovita, saavutaan harjoituksiin 15 min ennen harjoitusten alkua ja pelitapahtumiin 30 min ennen ensimmäistä peliä. Ilmoitamme etukäteen, jos emme pääse peleihin.  Mikäli poissaoloilmoitusta ei ole tullut etukäteen, seuraa siitä viikon treeni- ja pelikielto.
 8. Seuran ja joukkueen linja: puolikuntoisena ei pelata! Jos pohditte kotona, onko pelaaja treeni- tai pelikuntoinen, kannattaa jäädä kotiin. Puolikuntoisena ei treenata eikä pelata. Valmentaja lähettää puolikuntoisen pelaajan kotiin toipumaan, oli sitten kyse flunssasta tai esim. jalkavammasta.
 9. Kannustamme peleissä ja harjoituksissa kaikkia poikia tasapuolisesti. Pidättäydymme kielteisistä kommenteista, myös oman pojan kohdalla.
 10. Vanhemmat osallistuvat seuran toimintaan kukin mahdollisuutensa mukaan kannustaen, kyydittäen, kustantaen tai joukkueen vastuutehtävissä.
 11. Harjoituksissa ja peleissä jokainen huolehtii omasta jälkikasvustaan tai antaa vastuun jollekin toiselle vanhemmalle.