Uudelle pelaajalle

Tervetuloa P07 TuPS / KP-75 YJ

Harjoituksiin ovat tervetulleita v. 2007 syntyneet pojat. Lisää pelaajia tarvitaan, joten kerro toiminnasta kaverillesikin ja tule paikan päälle!

Uudelle pelaajalle

Harjoituksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Ilmoittaudu kuitenkin paikan päällä joukkueenjohtajalle tai joukkueen valmentajalle.

Varusteiksi sopiva liikuntavaatetus ja nappulakengät sekä säärisuojat. Mukaan harjoituksiin oma pallo (koko 4) sekä juomapullo. Ilman säärisuojia et voi osallistua.

Tutustu myös Tuusulan Palloseuran Aloittavan Futarin Oppaaseen

Pelaajien tiedot tulee ilmoittaa nettilomakkeella, joka löytyy alta. 

Jos jalkapallo on teille uusi laji, voitte käydä kahden viikon ajan kokeilemassa maksutta,miltä jalkapallo maistuu. Tämän jälkeen maksetaan jäsen- ja toimintamaksuja. Maksuton kausi koskee uusia pelaajia, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet seurassa.

Huomaa kuitenkin, että ennen ensimmäistä maksua SPL:n peli- tai korttelipassi ja siihen kuuluva vakuutus ei ole voimassa. Uusille tai pidemmällä tauolla olleille pelaajille pelipasseja hankitaan kootusti, eli kun maksamasi toimintamaksu näkyy joukkueen tilillä, hankitaan pelipassi noin 1-2 viikon sisällä. Huolehdithan pelaajasi vakuutusturvasta maksuttomalla jaksolla, pelipassi ja siihen kuuluva vakuutus on voimassa vasta saatuasi siitä vahvistuksen joukkueelta. Ennen pelipassin olemassaoloa pelaaja ei voi osallistua peleihin.

Jos jalkapallo tuntuu kokeilun jälkeen mieluisalta, saatte joukkueenjohtajalta tarkemmat ohjeet kuukausimaksuista.

Tervetuloa futaamaan!