Ohjeita

Joukkueemme säännöt toimihenkilöiden ja vanhempien välille.

Kaikessa toiminnassamme noudatamme emoseuran yleisesti hyväksymää linjaa.
 
Tavoitteena on liikunnan ilo, hyötyminen joukkuelajin tuomasta sosiaalisuudesta, terveellisten elämäntapojen omaksuminen ja jatkuva hyvän harjoittelukulttuurin kehittäminen. Hyvä harjoittelukulttuuri edesauttaa oppimista ja luo hyvän ja turvallisen ympäristön oppimiselle. Meille se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pelaajat huolehtivat varusteistaan, ovat ajoissa paikalla, kannustavat ja auttavat joukkuetovereita, kunnioittavat muita, ovat positiivisella mielellä, yrittävät aina parhaansa, kuuntelevat ja viettävät aikaa pallon kanssa myös joukkueen reenejen ulkopuolella.
 
Tällähetkellä joukkueessa koetaan olevan hyvä ilmapiiri, tähän pyritään myös jatkossa, kaikkien toimioiden välillä. Joukkue on meidän kaikkien yhteinen ja yhdessä teemme ja ylläpidämme sitä toimivana. Risut ja ruusut toivotaan otettavan avoimesti esille, valmennukseen liittyen vastuuvalmentaja Eeron tai joukkueenjohtaja Tanjan kautta, muissa asioissa joukkueenjohtaja Tanjan kautta.
 
Treeneissä ja peleissä annamme valmentajille valmennusrauhan, treeneissä vanhemmat pysyvät kentänlaidalla. Edellisille kentän käyttäjille taataan myös treenirauha loppuun saakka, siirrymme joukkueena, valmentajan tai muun toimihenkilön johdolla, treenipaikalle/kentälle.
 
Peleissä kunnioitamme pelinohjaajan ohjausta. Kannustusjoukot ovat kentän toisella laidalla vaihtopenkkiä vastapäätä.
 
Sitoudumme MyClubin aktiiviseen käyttöön puolin ja toisin, tapahtumista sekä niihin osallitumisesta ilmoitetaan mahdollisimman ajoissa, myös OUT-ilmoitus heti kun tiedossa. Valmennuksen on erittäin tärkeää tietää mahdollisimman aikaisin kuinka monta pelaajaa pelitapahtumiin/harjoituksiin osallistuu, suunnitellakseen toimintaa. Vanhemmat huolehtivat että MyClubissa pelaajan kohdalla on ajantasaiset yhteystiedot. Peleistä viimehetken (alle 1vrk) poisjäännistä ilmoitus Eerolle tai sille kenen yhteystieto on turnaus infossa soittaen tai tekstiviestillä. Treeneistä viimehetken poisjäännistä riittää MyClubiin kun vaihtaa OUT.
 
Urheilulliset elämäntavat koskevat kaikkia joukkueen tapahtumiin osallistuvia. • ollaan omalla käytöksellä sekä toiminnalla esimerkkinä • sitoudutaan kaikki päihteettömyyteen joukkueen tapahtumissa • Terveelliset eväät, ei karkkia, limua/energiajuomia, ”roskaruokaa”
 
Kaikille annetaan mahdollisuus omantasoiseen harjoitteluun. Valmentajan tehtävä on huolehtia että kaikki saavat pelata tasapuolisesti. Jalkapallo on joukkuelaji, niinpä kaikki kannustaa kaikkia, positiivisuuden kautta, huomioiden parhaansa yrittäminen ja tekeminen
sekä hyvän tsemppaamisen, rumat huutelut eivät kuulu toimintapaamme.
 
Kaikki pyrkivät osallistumaan tuleviin tapahtumiin ja niiden järjestelyihin aktiivisesti, omien mahdollisuuksiensa mukaan.
 
Maksuista ilmoitetaan ajoissa ja sitoudutaan niiden määräaikaan mennessä maksamisesta. Mikäli eräpäivän siirtoa tarvitaan ollaan rohkeasti yhteydessä rahastonhoitaja Sannaan, tups10talous@gmail.com, se että Sannalla on tiedossa milloin maksuja ollaan maksamassa helpottaa myös hänen työtään.
 
Tapahtumissa ollaan ajoissa paikalla, varusteet päällä.
 
Sääntöjä päivitetään aina tarvittaessa sekä viimeistään keväällä 2019.
 
Kirjannut:Tanja


Muuta mihin on hyvä tutustua:


Perehtykää  pelaajat ja vanhemmat Aloittavan futarin-opas

Ennen kuplahallivuorojen alkamista Tuusulan kuplahallin käyttö- ja turvallisuusohjeet


Lasten korttelipassivakuutetun pelaajan ohjeet loukkaantuessa:

Kaikki pelaajamme TuPS P10 joukkueessa, ellei toisin yksittäisen pelaajan kanssa ole sovittu, on korttelipassivakuutettu. Korttelipassi otetaan pelaajallemme muutamassa päivässä (2-4) kun ensimmäiset toimintamaksut näkyvät maksettuna tilillämme, eli maksuttomalla tutustumisjaksolla tätä vakuutusta ei ole.

Ohjeita vahingon satuttua https://www.pvvahingonkasittely.fi/

Pähkinänkuoressa:

  • Ensimmäinen lääkärikäynti maksetaan aina ensin itse.
  • Aava Tuusula on meitä lähin sopimuslääkäriasema.
  • Ilmoita aina vahingosta, lievästäkin, mielellään jo reeneissä/pelissä valmentajalle tai jojo Tanjalle. Jos loukkaantuminen tulee ilmi vasta kotona, ilmoita siitä jojolle, mielellään sähköpostilla tups10jojo@gmail.com, mahdollisimman pian.
  • Lääkärissä tulee käydä mahdollisimman pian vahingon satuttua, kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä.
  • Vahinkoilmoitus tulee täyttää mahdollisimman pian ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen.
  • Jalkapallovahinkojen neuvonta ja tuki
    Puhelin (arkisin klo 8-20, viikonloppuisin klo 10-20): 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm)