P13

Tervetuloa 2013-syntyneiden sivuille!

 

TuPS:n aloittava ikäluokka, 2013 syntyneet, on jo noin 20 lapsen ryhmä. TuPS P/T13 on aloitellut  yhdessä jo keväällä ja jatkanut harjoituksia kesätauon jälkeen nyt syksyllä.

Joukkue treenaa lokakuun loppuun asti Tuusulan tekonurmella keskiviikkoisin klo 17-18, ja harjoituksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Varusteiksi päälle sopiva liikuntavaatetus ja lenkkarit/nappulakengät sekä säärisuojat, jos löytyy.  Mukaan harjoituksiin on hyvä ottaa oma pallo (koko 3) sekä juomapullo.

 

Tiistaina 9.10. klo18.30 Koulukeskuksella pidetään joukkueen perustamispalaveri, valitaan toimihenkilöt ja käynnistetään varsinainen joukkuetoiminta, nyt on juuri oikea aika tulla mukaan!

 

Voit ilmoittautua joukkueeseen alla olevan lomakkeen kautta. Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, ja täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä (kohdassa "Rekisteröi uusi jäsentili"). Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmäksi P13.

Aloittavan ikäluokan toiminta on vielä maksutonta, joukkueen perustamisen jälkeen toimintamaksu on noin 120e/3kk. Harjoitusmäärä nousee samalla kahteen kertaan viikossa, jokainen kuitenkin päättää itse oman mielenkiintonsa mukaan kuinka usein harjoituksiin haluaa osallistua.

Lisätietoja Tom Turnbull-Smith, seurakoordinaattori, 040 5128 111 / tom@tups.fi