Tervetuloa TUPS P13 sivuille!

TuPS:n ikäluokka, 2013 syntyneet, on reipas jo lähes 40 pelaajan ryhmä. TuPS P13 on aloitellut  yhdessä keväällä 2018 ja jatkanut yhteistä hauskaa harrastamista. Joukkue kasvaa ja mukaan sopii vielä harrastamaan ja tutustumaan lajiin.Joukkue treenaa

  • keskiviikkoisin klo 16:45-18 Tuusulan Tekonurmi
  • sunnuntaisin klo 14:45-16 Tuusulan Tekonurmi

Varusteiksi päälle sopiva liikuntavaatetus, nappulakengät sekä säärisuojat, jos löytyy.  Mukaan harjoituksiin on hyvä ottaa oma pallo (koko 3) sekä juomapullo.

Harjoituksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista mutta toivomme ennakkoilmoittautumista UUSILTA PELAAJILTA Joukkueenjohtajalle sähköpostitse, tekstiviestillä tai MyClubin kautta. Ilmoittaudu myös kuitenkin paikan päällä joukkueen valmentajalle harjoitusten alussa.Ensimmäiset kaksi viikkoa ovat maksuttomia tutustumisen merkeissä, mutta huomatkaa ettei vakuutusta ole seuran tai joukkueen puolesta.Voit ilmoittautua joukkueeseen alla olevan lomakkeen kautta. Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, ja täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä (kohdassa "Rekisteröi uusi jäsentili"). Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmäksi P13.

Ikäluokan toimintamaksu on 150e/3kk. Harjoitusmäärä kaksi kertaan viikossa, jokainen kuitenkin päättää itse oman mielenkiintonsa mukaan kuinka usein harjoituksiin haluaa osallistua.

Lisätietoja Timo Massinen, joukkueenjohtaja, 045 635 3366 / tupsp13jojo@gmail.com