P13

Tervetuloa 2013-syntyneiden sivuille!

 

TuPS:n aloittava ikäluokka, 2013 syntyneet, on jo noin 20 lapsen ryhmä. TuPS P13 on aloitellut  yhdessä jo keväällä ja jatkanut harjoituksia kesätauon jälkeen nyt syksyllä.

Joukkue treenaa joulukuun loppuun asti Tuusulan tekonurmella keskiviikkoisin klo 17-18 ja sunnuntaisin Tuusulan kuplahallissa 11:30-12:30. Varusteiksi päälle sopiva liikuntavaatetus, nappulakengät sekä säärisuojat, jos löytyy.  Mukaan harjoituksiin on hyvä ottaa oma pallo (koko 3) sekä juomapullo.

 

Harjoituksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista mutta toivomme ennakkoilmoittautumista UUSILTA PELAAJILTA Joukkueenjohtajalle sähköpostitse, tekstiviestillä tai MyClubin kautta. Ilmoittaudu myös kuitenkin paikan päällä joukkueen valmentajalle harjoitusten alussa.

Ensimmäiset kaksi viikkoa ovat maksuttomia tutustumisen merkeissä, mutta huomatkaa ettei vakuutusta ole seuran tai joukkueen puolesta.

Voit ilmoittautua joukkueeseen alla olevan lomakkeen kautta. Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, ja täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä (kohdassa "Rekisteröi uusi jäsentili"). Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmäksi P13.

Aloittavan ikäluokan toimintamaksu on 120e/3kk. Harjoitusmäärä kaksi kertaan viikossa, jokainen kuitenkin päättää itse oman mielenkiintonsa mukaan kuinka usein harjoituksiin haluaa osallistua.

Lisätietoja Timo Massinen, joukkueenjohtaja, 045 635 3366 / tupsp13jojo@gmail.com