Tervetuloa 2014-syntyneiden joukkueeseen!

HUOMIO! 

Katso tästä linkistä seuran koronaohjeistus joukkueharjoitteluun ja noudata niitä!

TuPS seuraa aktiivisesti tilannetta ja ohjeita päivitetään aina tarvittaessa tups.fi -etusivulla sekä yksityiskohtaisemmin seuran sisällä seuraavilla viestintäkanavilla: myClub, sähköposti, WhatsApp. Suosittelemme myös seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita.

TuPS P14 joukkueessa on tällä hetkellä noin 40 pelaajaa ja uusia pelaajia otetaan ilolla mukaan!

Mikäli olet kiinnostunut jalkapalloharrastuksen aloittamisesta, ota yhtyettä joukkueenjohtaja Jukkaan, tups14.jojo@gmail.com , maksuttomasta tutustumisjaksosta sopimiselle. Huomioithan kuitenkin, että tutustumisjaksolla seuran  vakuutukset eivät ole voimassa.

Harjoituksiin tarvitset päälle liikkumiseen sopivan vaatetuksen, lenkkarit tai jalkapallokengät sekä vesipullon. Lisäksi jos sinulta sattuu jo löytymään, niin ota oma pallo (koko 3) mukaan. Säärisuojat ovat pakolliset. 

MyClubiin rekisteröityneet pelaajat ilmoittautuvat harjoituksiin/peleihin/turnauksiin ennakkoon MyClubin kautta, jotta valmennustiimi osaa suunitella päivän ohjelman osallistujamäärän mukaan.  

Lisätietoja valmennuksellisista asioista voit tiedustella vastuuvalmentaja Ilkalta, ilkka@racing.gp (Ilkka Rytkönen, 050 322 5559).

P14 joukkueharjoittelu tapahtuu Tuusulan tekonurmella torstaisin klo 17 - 18 ja sunnuntaisin klo 15 - 16 (25.10.2020 saakka). 

Vk 44 lähtien joukkueharjoittelu siirtyy Tuusulan Kuplahalliin ja vuorot ovat 

keskiviikkoisin klo 17 - 18 ja sunnuntaisin klo 15 - 16.

P14 joukkue on myös mukana TuPS Talviliigassa 2020 - 2021.

Kipeänä tai jos koet pieniäkään sairauden oireita niin et saa osallistua harjoituksiin ja noudata muutoinkin seuran ohjeistusta!

Ilmoittaudu mukaan joukkueeseen allaolevien ohjeiden mukaan niin joukkueen tiedotus tavoittaa sinutkin. Lisätietoja saat myös joukkueenjohtaja Jukka Auranevalta, tups14.jojo@gmail.com tai 050 366 0881.

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä myClubiin alla olevan lomakkeen kautta.  Liity joukkueeseen sivun alalaidan napista "Rekisteröi uusi jäsentili". Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä ja valitse ryhmäksi "TuPS P14".  Voit myös halutessasi olla yhteydessä  P14- joukkueenjohtajaan Jukka Auranevaan lisätietoja halutessasi; tups14.jojo@gmail.com

Ikäluokan joukkue- ja toimintamaksu on 129€/3kk. Harjoitusmäärä on kaksi kertaa viikossa, jokainen kuitenkin päättää itse oman mielenkiintonsa mukaan kuinka usein harjoituksiin haluaa osallistua.

Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta tai seurasta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmäksi "TuPS P14".

Saat sähköpostiisi erillisen vahvistuslinkin.

MyClubista näet jatkossa joukkueen tapahtumat ja muuta tiedotusta. Rekisteröitävän tilin alle on mahdollista liittää useampi jäsentili ja tarvittaessa seurakoordinaattori Tom auttaa ongelmatilanteissa, tom@tups.fi tai 0405128111.

Tervetuloa mukaan!

Opel-liigan pelitällit 16.8. Tuusulassa. Taktiikkapalaveri ennen peliä.