Tervetuloa 2014-syntyneiden joukkueeseen!

HUOMIO! 

Palloliiton liittohallituksen suosituksen, huomioiden myös Valtioneuvoston suositukset, mukaisesti TuPS keskeyttää harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti. Keskeytys kattaa sekä juniori- että aikuistoiminnan.

TuPS seuraa aktiivisesti tilannetta ja ohjeita päivitetään aina tarvittaessa tups.fi -etusivulla sekä yksityiskohtaisemmin seuran sisällä seuraavilla viestintäkanavilla: myClub, sähköposti, WhatsApp. Suosittelemme myös seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita.

TuPS P14 on juuri toimintaansa aloitteleva joukkue, nyt on oikein hyvä aika tulla mukaan!

Harjoituksiin tarvitset päälle liikkumiseen sopivan vaatetuksen, lenkkarit tai jalkapallokengät sekä vesipullon. Lisäksi jos sinulta sattuu jo löytymään, ota säärisuojat ja oma pallo(koko3) mukaan. 

Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule vain paikalle, tervetuloa!

Ilmoittautukaa mukaan joukkueeseen allaolevien ohjeiden mukaan niin joukkueen tiedotus tavoittaa sinutkin.

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä myClubiin alla olevan lomakkeen kautta.  Liity joukkueeseen sivun alalaidan napista "Rekisteröi uusi jäsentili". Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä ja valitse ryhmäksi "TuPS P14".  Voit myös halutessasi olla yhteydessä  P14- joukkueenjohtajaan Jukka Auranevaan lisätietoja halutessasi; tups14.jojo@gmail.com , 0505640220.

Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta tai seurasta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmäksi "TuPS P14".

Saat sähköpostiisi erillisen vahvistuslinkin.

MyClubista näet jatkossa joukkueen tapahtumat ja muuta tiedotusta. Rekisteröitävän tilin alle on mahdollista liittää useampi jäsentili ja tarvittaessa seurakoordinaattori Tom auttaa ongelmatilanteissa, tom@tups.fi tai 0405128111.Tervetuloa mukaan!