Tervetuloa 2014-syntyneiden joukkueeseen!

HUOMIO! 

Katso seuran sivuilta ohjeistus kesäkauden joukkueharjoitteluun ja noudata niitä!

TuPS seuraa aktiivisesti tilannetta ja ohjeita päivitetään aina tarvittaessa tups.fi -etusivulla sekä yksityiskohtaisemmin seuran sisällä seuraavilla viestintäkanavilla: myClub, sähköposti, WhatsApp. Suosittelemme myös seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita.

TuPS P14 on  toimintaansa aloitteleva joukkue, nyt on oikein hyvä aika tulla mukaan!

Harjoituksiin tarvitset päälle liikkumiseen sopivan vaatetuksen, lenkkarit tai jalkapallokengät sekä vesipullon. Lisäksi jos sinulta sattuu jo löytymään, ota säärisuojat ja oma pallo (koko3) mukaan. 

Harjoituksiin suositellaan ilmoittautumaan ennakkoon MyClubin kautta, jotta valmennustiimi osaa suunitella päivän harjoitukset osallistujamäärän mukaan.

Kesäkauden P14 joukkueharjoittelu tapahtuu Tuusulan tekonurmella torstaisin klo 17 - 18 ja sunnuntaisin klo 15 - 16. 

Pidämme harjoittelussa taukoa 12.7. - 29.7. 

Torstaista 30.7.  alkaen järjestetään avoimia kesäharjoituksia joukkueen vuoroilla MIKÄLI ilmoittautuneita on vähintään 8 pelaajaa. Nyt on oiva hetki pyytää kaverisi mukaan tutustumaan vauhdikkaaseen pallopeliin!

Ohjattuihin treeneihin palataan kuitenkin viimeistään torstaina 6.8.

Kipeänä tai jos koet pieniäkään sairauden oireita niin et saa osallistua harjoituksiin ja noudata muutoinkin seuran ohjeistusta!

Ilmoittaudu mukaan joukkueeseen allaolevien ohjeiden mukaan niin joukkueen tiedotus tavoittaa sinutkin.

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä myClubiin alla olevan lomakkeen kautta.  Liity joukkueeseen sivun alalaidan napista "Rekisteröi uusi jäsentili". Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä ja valitse ryhmäksi "TuPS P14".  Voit myös halutessasi olla yhteydessä  P14- joukkueenjohtajaan Jukka Auranevaan lisätietoja halutessasi; tups14.jojo@gmail.com

Ikäluokan joukkue- ja toimintamaksu on 129€/3kk. Harjoitusmäärä on kaksi kertaa viikossa, jokainen kuitenkin päättää itse oman mielenkiintonsa mukaan kuinka usein harjoituksiin haluaa osallistua.

Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta tai seurasta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmäksi "TuPS P14".

Saat sähköpostiisi erillisen vahvistuslinkin.

MyClubista näet jatkossa joukkueen tapahtumat ja muuta tiedotusta. Rekisteröitävän tilin alle on mahdollista liittää useampi jäsentili ja tarvittaessa seurakoordinaattori Tom auttaa ongelmatilanteissa, tom@tups.fi tai 0405128111.

Tervetuloa mukaan!