Tervetuloa toimintaan 2015-syntyneet!

Tuusulan Palloseura käynnistää 2015-syntyneiden toiminnan 12.8. Syksyllä poikien ryhmä harjoittelee kerran viikossa, keskiviikkoisin klo 17-18 Tuusulan tekonurmella. Tytöt voivat tulla T14-ryhmän mukaan torstaisin klo 16.40-18 Tuusulan tekonurmella, tästä lisää täällä.

Toiminta on alkuun maksutonta eikä sido mihinkään. Joukkueen toiminnasta vastaa aluksi seuran päätoimiset työntekijät Hessu Karmala ja Tom Turnbull-Smith, mutta aktiivisia vanhempia otetaan mielellään mukaan heti toiminnan alussa. 

Viestinnän helpottamiseksi toivomme toimintaan mukaan tulevia liittymään jo aikaisessa vaiheessa joukkueen myClubiin. MyClub on järjestelmä, josta näkee ryhmän tapahtumat ja siihen liittyvää viestintää ja  MyClubiin voi kirjautua sivun alalaidan napista "Rekisteröi uusi jäsentili". Jos sinullaei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä ja valitse ryhmäksi "TuPS P15". Tytöt voivat valita ryhmäksi "T11-15 - Uudet pelaajat"

Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta tai seurasta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmä yllä olevan mukaisesti .

Lisätietoja 
seurakoordinaattori Tom Turnbull-Smith, tom@tups.fi tai 040 512 8111
valmennuspäällikkö Hessu Karmala, hessu@tups.fi tai 050 344 9486Nähdään elokuussa!