Tervetuloa vuonna 2012 syntyneiden joukkueeseen

Tervetuloa jalkapallon pariin TuPS:n poikien 2012-ikäluokan joukkueessa!

 Uusia pelaajia mahtuu edelleen mukaan! Joukkue harjoittelee talvikauden aikana seuraavasti:

 

 

 

Talviaikataulut 29.10 alkaen:

 Keskiviikkoisin klo 17-18 Tuusulan tekonurmi

 Sunnuntaisin klo 12.30-13.30 Kuplahalli

 

Joukkueella on harjoitustauko 17.12.2018-12.1.2019. Seuraavat ohjatut treenit ovat 13.1.2019.

 

Harjoituksiin varusteeksi riittävät sään mukainen liikuntavaatetus, juomapullo ja pallo (koko 3). Säärisuojat ja nappulakengät ovat lisäksi suositeltavia.

 

Tarkasta vielä sivulta kuukausikalenteri ettei treenejä ole peruttu tai emme ole turnauksessa!

 

 

 

 

Tervetuloa futiksen pariin!


Uusi pelaaja


Harjoituksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.

Varusteiksi päälle sopiva liikuntavaatetus ja lenkkarit/ tai nappulakengät sekä säärisuojat, jos löytyy. Mukaan harjoituksiin on hyvä ottaa oma pallo (koko 3) sekä juomapullo.

Jos jalkapallo on teille uusi laji, voitte käydä kahden viikon ajan ilmaiseksi kokeilemassa,miltä jalkapallo harrastuksena tuntuu. Jos pelaaja jatkaa kahden viikon jälkeen, vasta sen jälkeen maksetaan joukkueelle toimintamaksua. Tarkemmat ohjeet kuukausimaksuista saatte tällöin joukkueenjohtajalta. Huomaa kuitenkin, että ennen ensimmäistä maksua lisenssi ja siihen kuuluva vakuutus ei ole voimassa. Kokeilujakson ajan vanhemman/huoltajan tulee olla läsnä koko harjoitusten ajan.

Jos olet harrastanut jalkapalloa aikaisemmin tai siirryt toisesta joukkueesta ja jatkat kahden viikon kuluttua joukkueessamme, veloitamme maksun tältä ajalta takautuvasti.

Tutustu myös Tuusulan Palloseuran Aloittavan Futarin Oppaaseen, jonka löydät seuran sivuilta seuraavasti: http://www.tups.fi/materiaalit/ > Pelaajamateriaalit > Aloittavan futarin Opas

Tervetuloa futaamaan!

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.