Joukkueen esittely

 

TUPS T06-07 joukkue perustettiin syksyllä 2014. Suurin osa tytöistä on pelannut palloa jo aiemmassa T04-07 joukkueessa ja osa aloitellut pelaajauraansa jo "prinsessafutarina" 2012. 

Uusia pelaajia otetaan molempiin ikäluokkiin (06,07). Harjoittelemme siten, että eri tasoisten tyttöjen tarpeet tulee huomioitua. Aloittelijasta "pelinaiseksi" kehittyy nopeasti, joten kannattaa tulla rohkeasti mukaan :) Harjoituksissa on aina hauskaa vaikka "ihan tosissaan" treenaammekin :). Oikeat pelit turnauksissa ja harjoituspeleissä ovat aina kohokohtia ja niitä pelaamme säännöllisesti myös talvikaudella. 

Valmennuksesta vastaa vastuuvalmentajan apuna kaksi kaksi apuvalmentajaa ja muut joukkueen pyörittämiseen tarvittavat toimihenkilöt. Toiminnasta kiinnostuneet,niin valmennusta hallitsevat kuin muuten seuratoiminnasta innostuneet olkaa rohkeasti yhteydessä! 

Tuusulan Palloseuran muiden ikäluokkien harjoitusajat ja -paikat sekä yhteystiedot löytyvät joukkuesivuilta; myös näihin joukkueisiin ovat uudet pelaajat tervetulleita!

Tervetuloa iloiseen joukkoomme ja upean joukkueharrastuksen pariin. Lisää tietoa löydät Uudelle pelaajalle -sivulta tai ottamalla yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin, joiden yhteystiedot löytyvät yhteystiedot välilehdeltä.