Uudelle pelaajalle


Haluaisitko olla yksi meistä? Tervetuloa!
Mukaan harjoituksiin tarvitset urheiluun sopivan sään mukaisen vaatetuksen ja juomapullon. Jos sinulla on oma pallo (koko 3) , säärisuojat ja nappulakengät (koulun sisätreeneissä sisäpelikengät), niin otathan nämäkin mukaan. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ilmoittaudu kuitenkin paikan päällä joukkueenjohtajalle tai valmentajalle. Jos haluat kysyä lisätietoja, joukkueen toimihenkilöiden tiedot löydät joukkueen sivuilta kohdasta Yhteystiedot. 

Tervetuloa kokeilemaan!


Uudelle pelaajalle
Jotta pääset ilmoittautumaan treeneihin mukaan ja seuraamaan joukkueen tiedotusta, liity joukkueen myClubiin sivun alalaidan napista "Rekisteröi uusi jäsentili". Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä ja valitse ryhmäksi "T10 - Uudet pelaajat".

Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta tai seurasta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmäksi "T10 - Uudet pelaajat".

Uudet pelaajat voivat kokeilla jalkapalloa TuPS:ssa erikseen sovittavan kokeiluajan maksutta. Huomaathan kuitenkin, että kokeilujakso ei sisällä vakuutusta seuran puolesta. Enemmän tietoa toimintamaksuista löydät kohdasta Maksut ja laskutus.

Jos jalkapallo tuntuu kokeilujaksolla mieluisalta ja haluat jatkaa jommassa kummassa joukkueessa, tule juttelemaan vastuuvalmentajan ja/tai joukkueenjohtajan kanssa niin katsotaan yhdessä seuraavat toimenpiteet.

Joukkueenjohtaja, 2010-syntyneet 
Jenni Kärkkäinen, tupst1011@gmail.com, p. 040 729 8972

Vastuuvalmentaja
Anu Rytkönen, tupst1011valmennus@gmail.com, p. 040 840 1510Tervetuloa mukaan!