Tervetuloa toimintaan 2015-syntyneet tytöt!

Tuusulan Palloseura käynnistää 2015-syntyneiden toiminnan elokuussa. Tytöt ovat tervetulleita T2014-ryhmän mukaan torstaisin klo 16.40-18.15 Tuusulan tekonurmella 13.8. alkaen.

Toiminta on alkuun maksutonta eikä sido mihinkään. Toiminnasta vastaa T2014 joukkueen valmentajat sekä seuran tyttökoordinaattori Anu Rytkönen, jolle voit osoittaa myös mahdolliset kysymykset,  anu@tups.fi tai 040 840 1510.

Viestinnän helpottamiseksi toivomme kuitenkin toimintaan mukaan tulevia liittymään jo aikaisessa vaiheessa joukkueen myClubiin. MyClub on järjestelmä, josta näkee ryhmän tapahtumat ja siihen liittyvää viestintää ja  MyClubiin voi kirjautua sivun alalaidan napista "Rekisteröi uusi jäsentili". Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä ja valitse ryhmäksi  "T11-15 - Uudet pelaajat"

Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta tai seurasta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmä yllä olevan mukaisesti .

Nähdään elokuussa!