Pelinohjaajahaku 2019

Hae pelinohjaajaksi kaudelle 2019!

TuPS hakee uusia innokkaita pelinohjaajia kaudelle 2019. Tarvitsemme alkavalle jalkapallokaudelle vastuullisia pelinohjaajia, jotka ovat syntyneet vuonna 2007 tai aikaisemmin. Pelinohjaajat viheltävät Opel-liigan otteluita Tuusulan tekonurmella. Pelit sijoittuvat maanantaista torstaihin klo 18-19. Lisäksi pelinohjaajilla on mahdollisuus viheltää Opel-lopputurnauksia ja pelitällejä useampana viikonloppuna. Opel-liigaa pelataan keväällä huhtikuun loppupuolelta kesäkuun puoliväliin saakka. Syyskierros käynnistyy elokuussa ja päättyy lokakuuhun mennessä. 

Pelinohjaajien palkkio maksetaan kuukausittain 15. päivä. Pelinohjaajien tulee toimittaa henkilökohtainen verokortti sähköisenä osoitteeseen toimisto@tups.fi tai paperinen kopio seurakoordinaattori Tom Turnbull-Smithille (tom@tups.fi / 040 512 8111).

Ilmoittaudu Tuusulan Palloseuran pelinohjaajaksi alla olevalla lomakkeella. Mikäli olet jo käynyt pelinohjaajakoulutuksen aiemmin ja haluat jatkaa TuPSin pelinohjaajana kaudella 2019, ilmoittaudu tehtäviin silti samaisen lomakkeen kautta. Pelinohjaajakoulutukseen ilmoittaudutaan erikseen.

ILMOITTAUDU PELINOHJAAJAKSI KAUDELLE 2019:

Alaikäinen lapsi, täytäthän lomakkeen vanhempiesi kanssa.

Tuusulan Palloseura on rekisterinpitäjä henkilötiedoille, joita keräämme toimintaamme varten. Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeätä ja keräämme henkilötietoja vain sen verran, kuin tarvitsemme niitä toimintaamme varten. Seuran tietosuojaselosteesssa (tietosuojakäytännöt) esitetään periaatteet, joita TuPS noudattaa henkilötietoja käsittelyssä. Olen tutustunut selosteeseen ja hyväksyn siinä kuvatut tavat käsitellä henkilötietoja.

Tietosuojaselosteen hyväksyminen *

Huom! Uudet pelinohjaajat:

Uusille pelinohjaajille pidetään koulutus tiistaina 16.4.2019 klo 17:30-20:30 Keravan lukion auditoriossa ja koulutukseen kuuluu myös mahdollisuus 27.-28.4.2019 KP-75 Kevätturnauksessa ohjaaminen.

Kouluttajana toimii SPL Uusimaa kouluttaja Milko Vikman. Kurssille voivat osallistua TuPS:n ja PK K-U:n pelaajat. Ilmoittaudu koulutukseen erikseen KP-75:n lomakkeen kautta. Lisätietoa koulutuksesta ja ilmoittautuminen --> ilmoittaudu pelinohjaajakoulutukseen

Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan, laita viestiä tai soita:

Tom Turnbull-Smith

Seurakoordinaattori

Tuusulan Palloseura

tom@tups.fi

040 512 8111