TUPS-turnaus 2019

OTTELUOHJELMAT ON NYT JULKAISTU!

Ohjelmiin voi tulla vielä muutoksia, joten tarkistathan aikataulut vielä pari päivää ennen turnausta!

katso aikataulut tästä ->

Tuusulan Palloseuran TUPS-turnaus pelataan Tuusulan urheilukeskuksen loistavissa olosuhteissa juhannusta edeltävänä viikonloppuna 15-16.6. Turnaukseen odotetaan kaikkiaan lähes 110 joukkuetta!

Turnaus on P10-sarjassa tasoilla 1 ja 2  kaksipäiväinen ja muissa sarjoissa  yksipäiväinen. 8v8-sarjat pelataan aidolla nurmella ja 5v5-sarjat tekonurmella.

Peliaika kaikissa sarjoissa 1x25min. Kaksipäiväisessä turnauksessa  kaikille taataan 5 ottelua, yksipäiväisessä turnauksessa 3 ottelua.

T10 ja P10 sarjoissa kunkin tason 3 parasta joukkuetta palkitaan mitalein (max 14/joukkue), muissa sarjoissa kaikille osallistujille jaetaan  osallistumismitalit (max 10/joukkue). Kaikille turnaukseen osallistuneille jaetaan myös diplomit, ja kaikista joukkueista palkitaan yksi tsemppari.

PS. Ihan kentän vieressä on  puhdasvetinen uimapaikka, joten peleistä pääsee suoraan vilvoittelemaan!
Hinnat

  • P10, taso 2: 180 €.
  • 5v5 -sarjat: 120 €.

Laskut lähetetään viimeistään toukokuun alussa ja lasku on maksettava 19.5. mennessä, tai ilmoittautuminen katsotaan peruutetuksi. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 19.5. mennessä ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostilla anu@tups.fi

Osallistuvat joukkueet näet sarjojen alasivuilta.