Kesätyöhaku on auki!

17.3.2022

Kesätöihin Tuusulan Palloseuraan!

Tuusulan Palloseura on vuosien saatossa ollut monen nuoren ensimmäisiä työnantajia, arvokas ensikosketus työelämään. Jatketaan tätä perinnettä tänäkin kesänä! Tarjoamme kesätöitä  määräaikaisissa työsuhteissa ohjaajille ja apuohjaajille.

  • Apuohjaajat työskentelevät kesän leirillä 6.-10.6. 5-11 vuotiaiden lasten ohjaajina yhdessä työparin kanssa, seuran päätoimisten työntekijöiden ohjauksessa. Työaika on leiriviikolla klo8.45-13.15
  • Ohjaajat työskentelevät kesän leirillä 6.-10.6. 5-11 vuotiaiden lasten ohjaajina, tehtävä sisältää myös harjoitteiden suunnittelua ja organisointia seuran valmennuspäällikön ohjauksessa. Ohjaajat työskentelevät myös leirin iltapäiväkerhossa, josta johtuen työaika on 8.45-16 välillä. Lisäksi ohjaajilla on mahdollisuus työskennellä ohjaajana aloittavan joukkueen tutustumisjaksoilla touko-, kesä-,  elo- ja syyskuussa.

Ohjaajille ja apuohjaajille järjestetään toukokuussa noin 1.5h kestävä perehdytys.

Kesätyöntekijöidemme tulee täyttää vuonna 2022 vähintään 15vuotta. Kaikesta liikuntataidosta, mutta erityisesti jalkapallotaidoista ja harrastuneisuudesta on  hyötyä. Kokemuksesta lasten kanssa toimimisesta on etua, mutta tässä samallahan kokemus myös karttuu. Reipas mieli ja yhteistyötaidot auttavat työssä suoritutumisessa. Plussaa työnhausta saa jos on suoritettuna pelinohjaajakoulutus, hygieniapassi tai ensiapukortti, nämä ei kuitenkaan ole välttämättömiä!

Kaikkien kesätyöntekijöiden kanssa tehdään kirjallinen työsopimus, maksettavasta palkasta saa palkkalaskelman ja työn päätyttyä saa työtodistuksen.

Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa akatemiavalmentajana seuran nuorempien pelaajien joukkueissa.

Hae tehtäviä vapaamuotoisella hakemuksella 17.4. mennessä. Lähetä hakemus sähköpostilla Tanjalle tanja@tups.fi otsikolla "kesätyö2022", Tanjalta voit kysellä tehtävistä myös lisätietoja.

Kesätyöntekijöidemme palkkauksessa tukee OP Uusimaa.