Tuusulan Palloseura hakee seuravalmentajia toimintaansa.

22.12.2023

Tuusulan Palloseura ry. on vuonna 1971 perustettu jalkapallon erikoisseura, joka toimii Etelä-Tuusulassa. Joukkueita seurassa on n. 15 ja jäseniä yhteensä yli 600. Tavoitteenamme on taata nyt ja tulevaisuudessa edustamamme urheiluharrastuksen, urheilukilpatoiminnan ja kasvatuksellisen toiminnan olemassaolo ja kehittyminen Tuusulan kunnassa. Seuran tärkeimpänä tavoitteena on kehittää organisaatiossa pelaajia, joilla on edellytykset nousta kilpailullisella tasolla kansainvälisiksi menestyjiksi ja elinikäisiä jalkapalloyhteisön jäseniä, jotka eri rooleissa toimiessaan tekevät jalkapalloyhteisöstä elinvoimaisen ja elävän.


Vahvan olosuhdekehittämisen avulla seuramme panostaa entisestään pelaajan laadukkaaseen arkeen ja seurayhteistyöhön laadukkaan pelaajapolkumme edelleen kehittämiseksi. Seuramme kotikentästä, Tuusulan urheilukeskuksesta, on jalkapallo/monitoimihallihankkeen ja muiden kehittämistoimien myötä kehittymässä yksi parhaista harrastamisen ja aktiivisen valmennustoiminnan ympäristöistä.

Haemme nyt joukkoomme innokkaita ja aktiivisia osa-aikaisia seuravalmentajia, osaksi kehittyvää jalkapalloyhteisöämme. Seuravalmentajat vahvistavat lapsuusvaiheen (U5-U11) joukkueiden valmennustoimintaa. Työtehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppuaikaan.  

Seuravalmentajan tehtävässä: 

 • Valmennat ja kehität lapsuusvaiheen pelaajia joukkueiden harjoituksissa ja peleissä
 • Osallistut seuran jalkapallotapahtumien organisointiin ja toteuttamiseen
 • Kehität seuramme toimintaa yhdessä muiden työntekijöiden ja muun seurayhteisön kanssa.  

Asiat, jotka katsomme eduksi:

Olet luonteeltasi tiimipelaaja, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja intoa aktiiviseen seuratoimintaan ihmisten parissa. Lisäksi odotamme:

 • Omatoimisuutta sekä osaamista toiminnan itsenäisestä organisoinnista
 • Pedagogisia taitoja ja ymmärrystä jalkapallotaitojen opettamisen metodeista
 • Halua kehittää itseään valmentajana sekä halua kehittää pelaajia yhdessä seurayhteisön kanssa
 • Vahvaa motivaatiota junioripelaajien kehittämiseen
 • Halua sekä valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme: 

 • Näköalapaikan Keski-Uudenmaan jalkapallon parissa
 • Mahdollisuuden kehittää TuPSin juniori- ja seuratoimintaa sekä itseään monipuolisena jalkapallon asiantuntijana
 • Mukavan ja työtäsi tukevan työyhteisön ja työkaverit, sekä koko mahtavan tuusulalaisen jalkapalloyhteisön
 • Tulevaisuuden huippuolosuhteet seuran kehittämiseen.   


Tehtävä on osa-aikainen ja se täytetään toistaiseksi. Tehtävässä on 6kk:n koeaika. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen viimeistään 14.1.2024 mennessä osoitteeseen tero@tups.fi. Olethan ripeä, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja teemme rekrytointipäätökset heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Oppisopimus on myös mahdollinen.  Tehtävään valittujen henkilöiden tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Lisätietoja: 
Tuusulan Palloseura 
Valmennuspäällikkö Tero Velakoski
tero@tups.fi 
0400570719 (Tero tavoitettavissa 2.1.2024 klo 12-14 ja 10.1.2024 klo 12-14.)