Lisäharjoitteluryhmät

Talvi ja kevät 2019-20

Seura tarjoaa lisäharjoituksia aktiivisille 08-11 syntyneille harjoittelijoille!


Skill-lisäharjoitteluryhmät

Skill-lisäharjoittelussa paneudutaan taitojen ja peruspelaamisen harjoitteluun. Skill lisäharjoittelut alkavat viikolla 45, ja ne pidetään kuplahallissa. Ryhmä P09 ja P10 ikäluokille harjoittelee keskiviikkoisin klo 16-17 ja ryhmä T08-11 ja P11 torstaina klo 16-17.


Maalivahtien lisäharjoitteluryhmä

Maalivahtiryhmässä harjoitellaan maalivahtina toimimisen perusasioita omien taitojen mukaisesti, mukaan voivat tulla kaikki maalivahtipelaamisesta kiinnostuneet. Omilla taidoilla ei ole tässä vaiheessa merkitystä, vain halu harjoitella merkitsee. Maalivahtitreeneissä harjoitellaan monipuolisesti sekä torjumista, jalalla pelaamista että ihan perusliikuntataitojakin, joten maalivahtiharjoittelu on hyvää harjoittelua kaikille pelipaikoille. Maalivahtiryhmän treenit ovat sunnuntaisin klo 18.45-20 kuplahallissa ja ne alkavat 10.11. viikolla 45. Maalivahtiryhmä on suunnattu T08-11 ja P09-11 ikäluokille.


Lisäharjoitteluryhmiin ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset näihin molempiin ryhmiin löytyvät myClubista, sekä skillit että maalivahtitreenit on jaettu ajallisesti kolmeen osioon,
1) syksy-joulu
2) vuodenvaihde-hiihtoloma
3) hiihtoloma-pääsiäinen

Kunkin osion hinta on 35€ ja kuhunkin ajanjaksoon on oma ilmottautumisensa, joka luo laskun automaattisesti.

Tervetuloa!


Yläasteen urheiluvalmennus

Tuusulan yläasteiden urheiluluokalle valittujen oppilaiden jalkapallovalmennuksesta vastaavat TuPS ja PKKU yhdessä.