Hilkka Pelander on valittu TuPSin toiminnanjohtajaksi

30.10.2013

Hilkka Pelander, OTM, on valittu TuPSin historian ensimmäiseksi vakituiseksi toiminnanjohtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 1.12.2013. Hän jättää seuran puheenjohtajan tehtävät marraskuussa, ja uusi puheenjohtaja valitaan seuran vuosikokouksessa marraskuun loppuun mennessä.

”TuPS sai kesällä Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen, joka seurauksena käynnistimme seuran kehittämishankkeen ja toiminnanjohtajan rekrytointiprosessin.  Toiminnanjohtajan tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta ja haastattelimme useita kandidaatteja. Valitsimme Hilkan hänen kattavan jalkapalloseurakokemuksensa ja urheilukoulutuksensa ansiosta. Hän on toiminut aktiivisesti myös Suomen Palloliiton ja Uudenmaan piirin luottamustoimissa sekä osallistunut niiden kautta useisiin seurakehityshankkeisiin. Toivotamme Hilkan tervetulleeksi seuran toiminnanjohtajana ja onnea uuteen tehtävään”, sanoo hankkeesta johtokunnassa vastannut Miika Tiira.

”Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästä, joka mahdollistaa seuran toiminnan viemisen eteenpäin täysipainoisesti ja kehittämään seurahallintoa uudella vauhdilla. On onni saada olla mukana jalkapalloseuratoiminnassa päätoimisesti ja olen todella iloinen tullessani valituksi tehtävään.” sanoo Hilkka Pelander.

 

Lisätietoja: Miika Tiira, puh. 040 738 2702