Huomio: Lisäharjoitusryhmät jo käynnissä

6.8.2014

TuPS:n lisäharjoitusryhmät (Visiondayt, skilldayt ja mv-harjoitukset) ovat käynnistyneet 4.8. Kaikki ilmoittautuneet mukaan!

Lisäharjoitusryhmissä keväällä mukana olleiden pelaajien ei tarvitse ilmoittautua uudestaan syysryhmiin, vaan lähtökohtaisesti pelaajan oletetaan jatkavan syyskierroksella myös. Jos pelaaja sen sijaan ei jatka syyskierroksella, peruutus tehdään s-postilla: tups.tiedotus@gmail.com

Uusia pelaajia otetaan mukaan, lukuunottamatta Visionday-ryhmiä. Uuden pelaajan nimi ja joukkue ilmoitetaan s-postilla: tups.tiedotus@gmail.com

Maalivahtivalmennuksen osalta syyskierroksella on tulossa muutoksia. Valmentaja Tero Velakoski lopettaa valmennuksen toistaiseksi opiskelujen ja paikkakunnalta muuton vuoksi. Toinen maalivahtivalmentaja Juuso Ahtinen jatkaa edelleen. Maalivahtiharjoitusten osalta mahdollisista muista muutoksista ilmoitetaan mahdollisimman pian.

P-06 skillday-ryhmän osalta saattaa myös tulla muutoksia, koska ryhmäkoko on ollut keväällä liian pieni. Lisää osallistujia toivotaan erityisesti tähän ryhmään!

Syyskierroksen maksut maksetaan oman joukkueen tilille viimeistään 15.8.2014. Joukkueille lähetetään kootut maksutiedot ja ohjeet sen jälkeen seuralle tilittämistä varten. Visionday-ryhmien hinta on 50 €/pelaaja/syyskierros ja muiden ryhmien hinta 40 €/pelaaja/syyskierros.

 

MA 16-17TI 16-17KE 16-17TO 16-17
P-08-07
Skillday
T99-01
Visionday
P03
Visionday
P05
Visionday
T04-06
Skillday
P04
Visionday
T02-03
Visionday
P06
Skillday
    MV Pojat MV Tytöt


Tervetuloa mukaan lisätreeneihin!