Ilmoittaudu mukaan TuPS P14 -joukkueeseen!

10.10.2019

Tuusulan Palloseura r.y. on vuonna 1971 perustettu jalkapallon erikoisseura, joka toimii Etelä-Tuusulassa. Joukkueita seurassa on n. 24 ja jäseniä yhteensä yli 700. Tuusulan Palloseuran tavoitteena ja tarkoituksena on taata nyt ja tulevaisuudessa edustamamme urheiluharrastuksen, urheilukilpatoiminnan ja kasvatuksellisen toiminnan olemassa olo ja kehittyminen Tuusulan kunnassa.

Näistä asioista muodostuu meidän tärkein tavoitteemme, joka on nuorisojalkapalloilun kehittäminen siten, että voimme joskus odottaa meidän organisaatiosta tulevan pelaajan nousevan myös kilpailullisella tasolla kansainväliseksi menestyjäksi. Tänä syksynä on vuoro liittää 2014-syntyneiden joukkueet Vihreään perheeseemme.

Seura ja joukkueet toimivat myClubissa, mikä helpottaa päivittäistä toimintaa ja takaa laadukkaan arjen pelaajille ja taustajoukoille. Sivustolla ilmoittaudutaan treeneihin, peleihin ja turnauksiin. Lisäksi laskutus pyörii myClubin kautta.  

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä myClubiin seuraavan linkin kautta. Rekisteröitävän tilin alle on mahdollista liittää useampi jäsentili ja tarvittaessa seura auttaa ongelmatilanteissa: https://tups.myclub.fi/flow/profile/new?new_profile=true

Pikaohje huoltajille: täytä pelaajan tiedot rekisteröitävän henkilön tietoihin. Tämän jälkeen täytä omat tietosi huoltajat-sarakkeisiin. Lopuksi valitse ryhmä, johon haluat liittyä. Tässä tapauksessa TuPS P14 on oikea vaihtoehto. Saat sähköpostiisi erillisen vahvistuslinkin.

Tervetuloa mukaan!