Kauden päättäjäisissä yhdessäoloa ja palkintosadetta

10.11.2016

Tiistaina "vihreä perhe" kokoontui Hyökkälän koulun auditorioon muistelemaan kauden kohokohtia, palkitsemaan ansioituneita tupsilaisia ja tutustumaan tulevaisuuden suuntaviivoihin.

Paikalle oli saapunut kiitettävä määrä pelaajia, toimihenkilöitä ja pelaajien vanhempia. Auditorion valtasikin mustavihreä meri, joka oli tänäkin vuonna vaikuttava näky lavalta katseltuna. Penkeillä riitti kuhinaa, kun pelaajat jännittivät palkinnon saajia ja sitä, kuka kuittaa ruutuajan esityksen kuvissa ja videoissa. Puhujan roolin otti perinteiseen tapaan seuran puheenjohtaja Reetta Peltonen, ainakin tällä erää viimeistä kertaa, sillä kauden läpi käynnin ohessa Reetta ilmoitti jättävänsä tehtävän seuraavalle kauden päättyessä. Koko TuPS-yhteisön puolesta isot kiitokset Reetalle seuran eteen tehdystä työstä!

Tilaisuudessa kerrattiin kauden kohokohtia ja tärkeimpiä projekteja, kuten upouuden kotikentän valmistumista. Siinäkään ei olisi onnistuttu ilman upeaa seuran talkooväkeä. Projektin "arkkitehdit" Janne Wickström, Jukka Nurmi, Raine Nieminen sekä Pekka Pernu palkittiin, ja miehet pyörähtivätkin lavalla kertomassa oman näkemyksensä valtavasta punnerruksesta, joka takaa hyvät harjoitteluolosuhteet vuosiksi eteenpäin. Tilaisuudessa muisteltiin myös jättisuosion saavuttanutta perinteistä kesäloman jalkapallokoulua, ensimmäisenä Suomessa järjestettyä Huuhkajat -futisleiriä, stadionilla järjestettyä ja PM-kisojen yleisöennätyksen rikkonutta maaottelutapahtumaa, sekä TuPS:n joukkueiden ja pelaajien hienoa menestystä kilpailuissa, sarjoissa ja turnauksissa.

Tänäkin vuonna palkittavaa riitti. Tupsilaiset ovat kauden aikana ansioituneet monella tavalla kentän ja sen laidalla, joten kiitos palkintojen muodossa oli enemmän kuin paikallaan. Laadukkaasta toiminnasta yhtenä osoituksena taitokilpailumitalistien kasvanut määrä, oman mitalinsa kävi noutamassa 123 pelaajaa. Merkeistä 33 kultaisia, 39 hopeisia ja 51 pronssisia. Lisäksi piirin kilpailuissa mitaleille ylsi F8-sarjassa Nelli Merjamo piirimestaruudella ja F9-sarjassa Eevi Hauvala hopealla. Hienoja saavutuksia!

Vuoden joukkueena palkittiin eloisa ja hienosti valmennettu P08 ikäluokka, vuoden valmentajaksi valittiin P05 haastejoukkueen kanssa hienoa työtä tehnyt Hannu Purola ja vuoden taustahenkilöiksi nimettiin pitkän linjan tupsilaiset Jussi Anttila (P97) ja Marko Ignatius (P02). Lisäksi palkintoja jaettiin useissa muissa kategorioissa kauden aikana ansioituneille pelaajille ja taustahenkilöille.

Palkitut:

›Vuoden Nappulataituri /Tytöt: Sofi Lehtonen

›Vuoden Nappulataituri / Pojat: Pyry Veikkolainen

›Vuoden Kaveritaituri / Tytöt: Siiri Kanerva

›Vuoden Kaveritaituri / Pojat:  Jermu Virtanen

›Vuoden Tulevaisuustaituri / Tytöt: Liina Tervo

›Vuoden Tulevaisuustaituri / Pojat: Daniel Andersson

›Vuoden Naispelaaja: Maija Hauvala

›Vuoden Miespelaaja:  Arttu Ståhle

›Vuoden Valmentaja: Hannu Purola

›Vuoden Akatemiavalmentaja: Elina Ropponen

›Vuoden Joukkueenjohtaja: Saara Pöyri

›Vuoden Taloudenhoitaja: Niina Kivi

›Vuoden Varustevastaava: Vesa Tuomainen

›Vuoden Pelinohjaaja: Aapo Montonen

›Vuoden Taustahenkilöt: Marko Ignatius ja Jussi Anttila

›Vuoden Joukkue:  P08

 

Onnea palkituille ja kiitos hienosta kaudesta 2016 kaikille tupsilaisille!