Kesäksi seuravalmentaja!

9.5.2022

Sami Sarkola aloittaa Tuusulan Palloseuran seuravalmentajana kesän ajaksi. Hän on pitkän linjan futispelaaja ja TuPSin kasvatti. Jalkapallon parissa Sami on ollut mukana 17 vuotta ja häntä on nähty historian saatossa TuPS:n ja PKKU:n väreissä. Valmentajataustaltaan Sami on ollut mukana lapsuusvaiheen ikäluokissa opettamassa nuoria pelaajan alkuja jalkapallon saralla. Kokemusta on karttunut myös voimistelun ja muiden pallopelien ohjaamisista. Tällä hetkellä hän opiskelee fysioterapeutiksi Lappeenrannan Ammattikorkeakoulussa, jossa hän on erikoistumassa lasten ja nuorten kuntoutukseen. Kesän ajan Samia tullaan näkemään kentällä ikäluokkien mukana tuomassa omaa asiantuntemustaan ikäluokkien valmentajille. 

Sami odottaa mielenkiinnolla kesän tapahtumia ikäluokkien kanssa: ”Odotan innolla tätä alkavaa kesää ja päästä tekemään töitä jalkapallon parissa! Toivottavasti pystyn tuomaan jotain uutta ja omaa tähän seuraan, ja ennen kaikkea on mukava tehdä töitä lasten ja nuorten kanssa. Toivon saavani lisää kokemusta lasten parissa työskentelystä ja sitähän tässä on luvassa.”

Myös seuran valmennuspäällikkö Tero Velakoski on tyytyväinen kesän rekrytointiin: ”Samin jalkapallokokemuksella on varmasti käyttöä ikäluokkiemme toiminnassa, ja vastuuvalmentajat saavat lisää apukäsiä omaan toimintaansa touko-elokuun ajaksi. Rekrytoinnilla pyritään lisäämään seuran tukea juniorijoukkueissamme ja odotan näkeväni positiivisia vaikutuksia juniorijoukkueidemme harjoituksissa sekä seuran tapahtumissa.” Tervetuloa Sami!