Kevään harjoitusvuorot ja lisäharjoitukset

4.4.2014

Rospuuttoajan ja kesän harjoitusvuorot ovat valmistuneet. Samalla käynnistyy TuPS:n lisäharjoitusryhmiin ilmoittautuminen.

Uudet harjoitusvuorot astuvat voimaan ma 14.4. Rospuuttovuorot ovat voimassa su 25.5. saakka, jonka jälkeen siirrytään kesävuoroihin.

Tuusulan urheilukeskuksen alueella on kevään aikana isoja yleisötapahtumia, joiden vuoksi jalkapallokenttien käyttö on rajoitettu ja alueen autoliikenne osittain kokonaan suljettu. Nämä tapahtumat ovat toukokuun lopulla (Belgianpaimenkoirin MM-kisat) ja kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna (Kesäyön marssi). Käytännössä viikolla 26 nurmi- ja tekonurmikenttä ovat lähes kokonaan pois sekä harjoitus- että pelikäytöstä!

Tekonurmella on myös kauden aikana muutamia turnauksia, jolloin kenttä on kokonaan pois harjoitus- ja pelikäytöstä.Ajankohdat löytyvät harjoitusvuorokalenterista.


TuPS:n lisäharjoitteluryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeen täyttämällä. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 15.4. Maksu tapahtuu oman joukkueen tilille. Tarkemmat ohjeet on lähetetty tänään s-postilla jojoille, vastuuvalmentajille ja taloudenhoitajille.

Hyvää sarjakautta kaikille joukkueille!

 

 

KEVÄT-KESÄVUOROTAULUKKO LÖYTYY TÄÄLTÄ.