Kevään harjoitusvuorot voimaan 16.4 alkaen (päiv. 14.4!!)!

6.4.2012

Kevään eli ns. rospuuttoajan harjoitusvuorot astuvat voimaan ma 16.4 alkaen ja niitä noudatetaan 27.5 saakka Kuplahallin ja Tuusulan tekonurmen osalta.

Rospuuttoajan harjoitusvuorot ovat voimassa kuplahallin osalta 27.5 saakka. Toukokuun lopussa nurmikenttien avauduttua siirrytään kesävuoroihin.

Rospuuttoaika aiheuttaa perinteitä noudatten joka kevät huomattavaa ruuhkaa tekonurmelle, koska sarjapelit alkavat ja käytössä on peleihin ja harjoituksiin vain 1 kenttä, joka jaetaan TuPS:n (myös TuPS/KP-75 YJ:t) ja PKKU:n kesken. Rospuuttoaika on suhteellisen lyhyt, n. 6 viikkoa kestävä ajanjakso, jolloin kaikilta joukkueilta vaaditaan joustavuutta ja kärsivällisyyttä. Ajoittain joukkueet joutuvat perumaan harjoituksia, sillä annetuista peliajoista riippumatta osa sarjapeleistä joudutaan aina asettelemaan myös harjoitusvuorojen päälle, jolloin sarjapelit menevät harjoitusten edelle. Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa myös joukkueilla edelleen käytössä olevista kouluvuoroista, jotka kannattaa käyttää vielä koko kevään ajan hyödyksi.

Opel-liigan otteluiden osalta on myös todettava, että osa otteluista joudutaan viikottain pelaamaan urheilukeskuksen hiekkakentällä (ns. maneesin hiekka, 2 ottelua yhtä aikaa), ja loput mahduttamaan Kuplahalliin.

Kenttätilan puute on vallitseva ja valitettava tosiasia. Hienoa kuitenkin on se, että pelaajia ja pelejä alueella riittää ja kevät koittaa!

Mukavaa kevätkierrosta kaikille joukkueille!
 

Kevät 2012 harjoitusvuorot! Vuoroja päivitetty la 14.4! Huom! Eri kentät eri välilehdillä!