Kohti uutta jalkapallokautta

19.10.2012

Syyslomaviikon jälkeen aloitellaan taas uutta jalkapallokautta ja samalla siirrytään talviajan harjoitusvuoroihin. Seuran päätoimisten valmentajien vastuualueet on täsmennetty ja samalla heidän tehtävänimikkeet muutetaan.

Tuusulan Palloseuran jalkapallokausi noudattaa vuosittain ajanjaksoa, joka alkaa marraskuun alusta ja päättyy aina seuraavan vuoden lokakuun loppuun. Tänä vuonna maanantaista 29.10.2012 alkaen siirrytään uuteen kauteen ja samalla kaikkien joukkueiden harjoitusvuorot muuttuvat. Vanhan kauden päättäjäistilaisuus pidetään ma 5.11.2012 Hyökkälän koululla klo 18:30 alkaen.

Seuran päätoimisten valmentajien osalta on seuran ikäluokat jaettu kummallekin omiksi vastuualueikseen. Samalla päätoimisten tehtävänimikkeet muutetaan vastaamaan sovittujen tehtävien kokonaisuutta ja tehtäväjakoa. Nappulapäällikkö Heikki Karmalan tehtävänimike muutetaan valmennuspäälliköksi ja junioripäällikkö Jari Hyttisen tehtävänimike muutetaan juniorivalmennuspäälliköksi. Ikäluokkia koskeva valmennuspäälliköiden pääasiallinen tehtäväjako toiminnan koordinoinnin osalta on seuraava:

Valmennuspäällikkö Heikki Karmala: TuPS Akatemia (ent. A-jun), P06, P05, P04, P03 ja P02.

Juniorivalmennuspäällikkö Jari Hyttinen: YJ-joukkueet ja tyttöjoukkueet T98/99, T00-01 ja T02-03.

Nuorimpien ikäluokkien P07 ja T04-06 ja keväällä aloittavien uusien ikäluokkien osalta tehtävät ovat yhteisiä. Näihin nuorimpiin ikäluokkiin keskittyy valmentajatuen osalta myös seuran Fortum-tutor Matias Turpeinen.

 

Hyvää syyslomaa seuran junioreille ja mukavaa uutta jalkapallokauden alkua kaikille joukkueille!