Kultaa Helsinki Cupin B11-sarjasta!

23.7.2013

TuPS P02 Mustat on tehnyt jälleen seurahistoriaa ja voittanut Helsinki Cupista kultaa jo toisena vuonna peräkkäin! Samalla turnauksen B11-ikäluokan parhaaksi pelaajaksi valittiin joukkueen kapteeni Ville Koski. Ikäluokan TuPS Punaiset-joukkue otti sarjassa pronssia.

TuPS Mustat-joukkue voitti Helsinki Cupin B11-sarjan ilman jossitteluja. Finaaliottelu KyIF:ä vastaan päättyi 5-0. Samalla turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin joukkueen kapteeni Ville Koski, joka pokkasi myös puhtaan pelin puolesta jaettavan Herttua-pytty-palkinnon. Historialliseksi tämän vuoden voiton tekee se, että sama joukkue voitti Helsinki Cupin myös viime vuonna B10-sarjassa, vastuuvalmentajansa Marko Ignatiuksen johdolla.

TuPS:n joukkuet menestyivät tänäkin vuonna kaikkinensa erinomaisesti Hesa Cupissa. P02 Punaiset joukkue otti pronssia, ja pitkälle etenivät myös muissa sarjoissa pelanneet joukkueet.

Lämpimät onnittelut voittajajoukkueelle taustatiimeineen, sekä Villelle pelaajapalkinnosta. Onnea myös mitalistijoukkue TuPS Punaiset sekä kaikki hyvin pelanneet tupsin tiimit!