Pelinohjaajia ja jalkapallokouluohjaajia tarvitaan!

25.3.2012

Wanted: pelinohjaaja ja jalkapallokoulun valmentaja!

Tarvitsemme paljon pelinohjaajia Opel-liigan kevät- ja syyskierrokselle sekä ohjaajia kesän jalkapallokouluviikolle. Nyt on aika ilmoittautua mukaan! Lue lisää...

Pelinohjaajana ja jalkapallokoulunohjaajana saat mukavassa seurassa hyvää työkokemusta lasten urheilutoiminnassa mukana olemisesta.

Pelinohjaaja toimii -01 syntyneiden ja nuorempien pelaajien Opel-liigassa pelinohjaajana TuPS:n kotipeleissä. Kaikki pelit pelataan Tuusulan urheilukeskuksessa. Otteluita on n. 1 (-2) viikossa keväällä ajalla 23.4-14.6 ja syksyllä ajalla 6.8-20.9. Lähtökohtaisesti pelinohjaajat osallistuvat toimintaan sekä kevät- että syyskierroksella. Ohjaajille maksetaan palkkiona 10,00 €/ottelu kevätkierroksen peleistä kertasuorituksena kesäkuun loppuun mennessä ja syyskierroksen osalta lokakuun alkuuun mennessä.

Jalkapallokoulunohjaaja toimii TuPS:n jalkapallokoulussa pienten lasten jalkapallovalmentajana. Jalkapallokoulu kestää 5 arkipäivää ja pidetään 4-8.6 klo 9-13 (+ iltapäivävalvonta 13-15).

Pelinohjaajiksi ja jalkapallokouluohjaajiksi voivat hakea TuPS:n ja PKKU:n pelaajat, v. -98 syntyneet ja vanhemmat tytöt ja pojat.

Jos kiinnostuit, niin kerro kumpaan (tai molempiin) tehtävään olet kiinnostunut osallistumaan. Jalkapallokoulun osalta kerro myös, jos voisit olla myös iltapäiväkerhon ajan (13-15). Lähetä näiden tietojen lisäksi nimesi, puhelinnumerosi, seurasi ja ikäsi sähköpostilla: tups.tiedotus@gmail.com.

Laita hakemuksesi pelinohjaajksi viimeistään 6.4.2012 mennessä ja jalkapallokouluun huhtikuun loppuun mennessä.

Molempiin tehtäviin saat opastusta ja neuvoja etukäteen ja ohjaajantehtäväsi aikana.


Tervetuloa mukaan TuPS:n ohjaajatoimintaan!