Rospuuttovuorot nyt valmiit!

3.4.2013

Ma 15.4 alkaen siirrytään harjoitusvuorojen osalta ns. rospuuttovuoroihin, jotka ovat voimassa 2.6 saakka. Muutoksia on tullut alustavaan listaan, joten tarkistakaa vuoronne.

Vuorot ovat muuttuneet alustavasta listasta muutamilta osin, joten jokaisen joukkueen on syytä tarkistaa omat vuoronsa. Vuorojen viikonpäivämuutosten vuoksi myös kouluvuoroja on joidenkin joukkueiden osalta muutettu!

Rospuuttovuorot ovat voimassa Kuplahalin osalta su 26.5, ja tekonurmen osalta su 2.6 saakka. Kuplavuorojen loputtua viimeiselle viikolle joudutaan tarvittaessa tekemään vielä yksittäismuutoksia, jotta kaikki pelit ja Opel-liiga saadaan pelattua.

Opel-vuorot eivät ole tarkoitettu millekään yksittäiselle joukkueelle, vaan niissä pyritään pelaamaan Opel-liigan kotipelejä otteluohjelmien mukaisesti. Opel-liigan osalta pelejä  joudutaan tarvittaessa pelaamaan ja siirtämään usein myös urheilukeskuksen hiekalle, jotta kaikki pelit saadaan mahtumaan ja myös piirin pelien osalta tulee päällekkäisyyksiä, jolloin Opel-liiga tai harjoitukset alta väistyvät.

Rospuuttokausi on kenttätilan osalta haasteellinen, koska luonnon nurmikentät eivät ole vielä avoinna ja kaikki harjoitukset ja pelit sijoitetaan tekonurmelle. Jokaisen joukkueen on syytä pyrkiä huomioimaan myös muut käyttäjät. Joustavuudella ja yhteistyöllä taataan mahdolllisimman hyvät harjoitukset ja ottelut kaikille joukkueille.

 

Uusien aloittavien ikäluokkien (P08, T07-08) harjoitukset alkavat toukokuussa, ja tarkempi ajankohta ilmoitetaan seuran sivuilla myöhemmin.

 

Hyvää kevättä ja kilpailukauden alkua kaikille!