Talvikauden harjoitusvuorot alkavat maanantaina 26.10.

20.10.2015

Talvikauteen siirrytään jo maanantaina 26.10 ja vuorot ovat voimassa 17.4.2016 saakka. Vuoroja koskeva info on lähetetty tänään s-postilla joukkueiden jojoille ja vastuuvalmentajille. Tutustu myös Kuplahallin käyttö- ja turvaohjeisiin.

Kukin joukkue ohjeistaa oman ikäluokkansa harjoitusten alkamis- ja päättymisajat (kokoontumis-/lämmittelyaikoineen) erikseen, vuorolistassa näkyy vain kenttäajat. Vuoroja saatetaan vielä joutua päivittämään, jolloin muutokset näkyvät kohdassa "Päivitetty". Ajantasainen vuorolista löytyy seuran sivuilta kohdasta Harjoitusvuorot eli täältä.

Kuplahalli ei ole joukkueiden käytössä su 8.11. eikä su 22.11.Tällöin ko. joukkueet voivat käyttää vastaavan vuoron Tuusulan tekonurmelta.  Lisäksi Kupla on suljettu 24-25.12, 31.12 ja 6.1.

Kuplahalli on yksityinen halliyhtiö, jossa voivat harjoitella vain vuoron sopimuksen mukaan varanneet seurat ja niiden joukkueet. Kuplahallin osalta muistutus käyttösäännöistä, joita on ehdottomasti noudatettava:

1. Kentälle vain vuorossa oleva ryhmä

Yleisön ja käyttövuoroaan odottavien on pysyttävä odotusalueella, kenttäverhon vapaalla puolella. Kentän puolelle vain pelaajat ja joukkueiden nimetyt toimihenkilöt. Hallin käyttövuorot vaihtuvat täsmällisesti vuorolistan mukaisesti. Käytön päättyessä on aina, jokaisen vuoron jälkeen, kenttä järjestettävä kuntoon: maalit omille paikoilleen, syöttöpenkit paikoilleen, kulmaliput yms. kerättävä pois ja joukkue poistuu kentältä heti vuoronsa päättyessä. Penkit hätätiesyvennyksiin, isot maalit kentän päätyihin 1 + 1 ja pikkumaalit pitkille sivuille 2 + 2! Hallin maalit siirtyvät pyörillä tai kantamalla. Maalit ja tekonurmimatto eivät kestä maassa laahaamista.

2. " Vapaa alue" lämmittelyyn ja venyttelyyn

Kenttäalueen vapaalla puolella (tulopääty) on kaistale joukkueiden käyttöön alku- ja loppuverryttelyä varten. Kaikenlainen pallottelu on vapaalla alueella kielletty! Pallot esille vasta kentän puolella.

3. Pukeutuminen  ja varusteiden huolto

Ulkovaatteet ja reput jätetään avolokeroihin ja nappulakengät vaihdetaan vasta hallissa jalkaan, ettei kentälle kulkeudu ulkoa roskia. Sukkateipit yms. roskiin! Löytötavaroita voi kysellä hallilta 0400 434 226. Löytötavaroita säilytetään hallilla 4 viikkoa. WC-tilat ovat hallin ulkopuolella, valkoisen huoltorakennuksen hallinpuoleisessa päädyssä.

4. Turvallisuus

Kuplahalli on ylipainehalli. Vahingon välttämiseksi tulee ehdottomasti varoa hätäteiden ovisalpojen hypistelyä ja huoltotunnelin kulkuovien  luvatonta käyttöä. Käyttö- ja lämmitysilman puhallus- ja imuaukkojen läheisyydessä tulee varoa niden vahingoittamista ja roskien saattamista ilmakanaviin. Koirien ja muiden eläinten tuominen hallin sisätiloihin on kielletty. Halilla tupakointi on ehdottomasti kielletty.

Mahd. sähkökatkon vuoksi on kaikilla joukkueilla hyvä olla harjoituksissa aina mukana hyvätehoinen taskulamppu.

Lue myös ohjeistus Kuplahallin seinältä ja käy turvallisuus- ja käyttösäännöt lävitse joukkueesi kannalta säännöllisesti harjoituskauden aikana.

Mukavaa ja turvallista harjoittelua talvikaudelle kaikille joukkueille!