Tule mukaan tekemään hyvää!

2.12.2021

Kirjailija Juha Vuorinen on lahjoittanut Tuusulan Palloseuralle (TuPS) merkittävän erän uusinta Mitäs me paluumuuttajat -kirjaansa. Lahjoituksen avulla 50v juhlavuottaan viettävä Tuusulan Palloseura perustaa rahaston jalkapalloharrastukselleen taloudellista tukea tarvitseville. 

Elämässä sattuu ja tapahtuu, tulee erilaisia vaiheita ja toisinaan käy niinkin, että joudutaan miettimään mihin kaikkeen perheen varat riittävät. Lapselle tai nuorelle harrastuksesta luopuminen taloudellisista syistä on valtavan suuri asia. Jos harrastus loppuu, viikkoa rytmittäneet harjoitukset jäävät pois, liikuntamäärä putoaa ja luovutaan harrastukseen liittyvistä elämyksistä ja haaveista. Isoimpana asiana jäädään pois ryhmästä johon on kuuluttu ja tunnettu yhteenkuuluvuutta.

Nyt sinulla on mahdollisuus edistää ”Jalkapalloa suurella sydämellä” ja auttaa lapsen tai nuoren harrastusta jatkumaan ostamalla Juha Vuorisen Mitäs me paluumuuttajat -kirja kauttamme hintaan 10€. Summa menee täysin lyhentämättömänä TuPS:n tukirahastoon. Kirjaa on saatavilla lauantaina Lahelan Joulunavaus -tapahtumassa klo 11-14 TuPSin fanimyyntipisteeltä ja jouluun asti aina keskiviikkoisin tekonurmen oranssilta kopilta klo 18-21.

Jos haluat tilata enemmän kuin viisi kirjaa, tee tilaus tällä lomakkeella, saat tarvittaessa kirjat kotiin tai työpaikallesi  toimitettuna.

Näin joulun alla kirja on oivallinen muistaminen esimerkiksi yrityksen työntekijöille tai muille sidosryhmille sekä omille sukulaisille ja ystäville. Viihdyttävä kirja ja tieto siitä, että auttaa jonkun lapsen harrastusta jatkumaan on paras lahja!

Tukea myönnetään tarvitseville harkinnanvaraisesti, ensimmäinen haku on helmikuussa 2022. Ohjeet hakuun tulevat lähempänä hakuaikaa.

TuPS kiittää Juha Vuorista ja lähettää rapsutusterkut Hilmalle!