TuPS hakee pelinohjaajia sekä jalkapallokoulun ohjaajia

12.3.2014

Seuramme hakee Opel-liigan kotipeleihimme pelinohjaajia sekä ohjaajia kesän Nordea-jalkapallokoulun valmennustehtäviin. Odotamme hakemustasi!

Pelinohjaaja toimii TuPS:n nappulajoukkueiden kotipeleissä pelinohjaajana Tuusulan urheilukeskuksen kentillä. Pelinohjaajatehtäviä on noin kerran viikossa kevät- ja syyskierroksen ajan. Lisäksi on mahdollisuus päästä pelinohjaajaksi TuPS:n järjestämiin lopputurnauksiin syksyllä. Pelinohjaajaksi otetaan v. 2001 syntyneitä tai vanhempia pelaajia, jotka ovat TuPS:n nykyisiä tai PKKU:hun siirtyneitä TuPS-pelaajia/valmentajia.
Voit ilmoittautua myös vain varamieheksi rastittamalla hakemuksesta tämän kohdan.

Jalkapallokoulun ohjaaja toimii nuorimpien ikäluokkien valmennustehtävissä kesän Nordea-jalkapallokoulussa. Jalkapallokoulu kestää viisi arkipäivää, ma-pe 9-13.6. klo 9-13. Muutama ohjaaja otetaan töihin lisäksi nuorimmille tarkoitettuun iltapäiväkerhoon klo 13-15. Jalkapallokoulun ohjaajiksi otetaan v. 2000 syntyneitä tai vanhempia pelaajia, jotka ovat TuPS:n nykyisiä tai PKKU:hun siirtyneitä TuPS-pelaajia/valmentajia.


Molempiin tehtäviin haetaan täyttämällä hakulomake netissä. Molemmille tehtäville on oma hakulomake.Voit ilmoittautua molempiin tehtäviin tai vain toiseen. Ohjaajat ja pelinohjaajat opastetaan tehtäviinsä ja he toimivat kokeneempien valmentajien ja seuran työntekijöiden ohjauksessa. Moni pelaaja on aloittanut valmentaja- tai erotuomariuransa seuramme tarjoamien kesäkauden tehtävien kautta. Tule sinäkin mukaan!

 

TÄYTÄ HAKEMUSLOMAKE/LOMAKKEET TÄÄLLÄ.

 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävistä, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan, s-posti: tups.tiedotus@gmail.com tai 040 547 3237/Hilkka Pelander.