TuPS-jalkapallokoulu starttaa maanantaina

31.5.2013

Ensi viikolla urheilukeskus täyttyy pienistä jalkapalloilijoista. TuPS:n jalkapallokouluun osallistuu lähes 120 pelaajaa. Ensimmäisenä päivänä paikalle on hyvä saapua jo klo 8:45, jolloin jokainen leiriläinen saa Nordean lahjoittaman juomapullon. Osallistumismaksu pitää hoitaa kuntoon viimeistään tänään.

Jalkapallokoulun ilmoittautuminen on nyt päättynyt, mukaan mahtui lähes 120 lasta.

Jalkapallokoulun lisäksi urheilukeskuksessa on samaan aikaan PKKU:n järjestämä Talenttileiri sekä muita urheilutapahtumia, joten kuhinaa alueella riittää. TuPS:n jalkapallokoululaiset kokoontuvat joka aamu urheilukeskuksen tekonurmella, ja leiri päättyy myös tekonurmelle.

Jalkapallokoululaisille tarjotaan päivittäin lämmin ruoka. Ryhmät ruokailevat porrastetusti, nuorimmista ikäluokista aloittaen.

Iltapäiväkerhoon jäävät pelaajat syövät välipalan jäähallin kahviossa. Vanhempien toivotaan ilmoittavan, jos iltapäiväkerhoon ilmoitettu pelaaja ei jonakin päivänä osallistu ip-kerhoon tai jos pelaaja haetaan aikaisemmin pois. Ip-kerho-ohjaajien työpäivä päättyy tasan klo 15:00, jonka vuoksi pelaajat tulee hakea kotiin ajoissa.

Jalkapallokoulun aikana valmentajilla ei ole pääsääntöisesti mahdollisuutta olla tavoitettavissa puhelimitse. Jos jalkapallokouluun liittyvissä asioissa on erityistilanteessa tarve saada yhteyttä valmennukseen, voi näissä tilanteissa yhteyttä ottaa puhelimitse leirin aikana valmennuspäällikkö Heikki Karmalaan 050-344 9486 ja juniorivalmennuspäällikkö Jari Hyttiseen 050-5171 361.

Leiri pidetään ulkona säästä riippumatta. Pelaajien on syytä varautua sään mukaisiin varusteisiin, ja tarvittaessa ottaa varavaatteita mukaan. Urheilukeskuksen pukuhuoneet ovat tarvittaessa pelaajien käytössä vaatteiden vaihto varten. TuPS:n pääyhteistyökumppani Nordea lahjoittaa kaikille osallistujille  juomapullon, mutta ensimmäisenä päivänä valmiiksi vedellä täytetyn oma juomapullo kannattaa ottaa mukaan. Ota mukaan myös oma pallo nimellä merkittynä.

 

Mukavaa kesäviikkoa kaikille hyvän harrastuksen parissa!