TuPS jalkapallokoulun kummipelaajaksi Joona Tiira

29.4.2013

TuPS:n kasvatti, PKKU:n kapteeni Joona Tiira.

Jalkapallokoulun kummipelaajana toimii juniorivuotensa TuPS:ssa viettänyt PKKU:n kapteeni Joona Tiira. Jalkapallokouluun mahtuu vielä mukaan, joten ilmoittaudu heti!

Tuusulan Palloseuran väreissä juniorivuotensa viettänyt hyökkääjä Joona Tiira kuuluu Pallokerho Keski-Uusimaan edustusjoukkueeseen ja kantaa siellä ylpeänä kapteenin arvokasta nauhaa. Joona on itsekin viettänyt TuPS:n jalkapallokouluissa kesät veljensä Miika Tiiran kanssa, ja jalkapallo vie edelleen Joonan arjesta ison osan. 

Kesäleiristä Joonalla on pelkkiä hyviä muistoja, ja siellä saadut opit ovat kantaneet tähän päivään saakka. Nyt Joona pelaa Miesten Kakkosessa ja jos viime kauden saldoon on luottamista, takoo kokenut hyökkääjä maaleja myös tälläkin kaudella. Tänä kesänä Joona toimii jo toista vuotta Tuusulan Palloseuran jalkapallokoulun kummipelaajana ja näemme hänet varmasti urheilukeskuksen nurmilla viikon aikana.

Tule sinäkin viettämään hauska viikko jalkapallon parissa muiden tyttöjen ja poikien kanssa. Perinteisesti TuPS:n jalkapallokoulu kerää yhteen toista sataa eri-ikäistä junioripelaajaa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Nimikirjoituksia jonotettiin kesällä 2012