TuPS-jalkapallokouluun voi vielä ilmoittautua

10.5.2013

TuPS:n jalkapallokoulu pidetään ma-pe 3-7.6 ja se on tarkoitettu -08-00-syntyneille pojille ja tytöille. Ilmoittautumalla heti varmistat paikkasi kesän urheilulliselle aloitusviikolle! Samaan aikaan urheilukeskuksessa järjestetään myös PKKU:n Talenttileiri.

Jalkapallokoulu järjestetään päivittäin klo 9-13.  Lisäksi erikseen ilmoittautuneille halukkaille järjestetään jalkapallokoulun päättymisen jälkeen kaksi tuntia iltapäiväkerhoa klo 13.00-15.00 lisäeväillä. Iltapäiväkerhossa ei ole jalkapallovalmennusta.

Jalkapallokoulun hinta on 110,00 euroa ja iltapäivätoimintaan osallistuvilta 150,00 euroa. Hinnat sisältävät päivittäisen leiriohjelman ja valmennuksen lisäksi lämpimän ruuan ja iltapäiväkerholaisille välipalan. TuPS:n pelaajat, jotka osallistuvat samalla viikolla Stadi Cupiin, voivat tulla leirille 2 pv:ksi hintaan 50€. Rastita "Stadi Cup"-tieto ilmoittautumislomakkeelle. Muita alennettuja hintoja ei ole käytössä.

Jalkapallokoulun osallistumismaksu maksetaan TuPS:n tilille FI32 1366 3000 1247 50. Viitteeksi jalkapallokoululaisen nimi + TuPS-leiri.

ILMOITTAUTUMINEN TUPS-JALKAPALLOKOULUUN SÄHKÖISELLÄ LOMAKKEELLA

*********************************************************************************************************

Tänä vuonna yhteistyöseuramme Pallokerho Keski-Uusimaa (PKKU) järjestää samaan aikaan jalkapalloleirin motivoituneille pelaajille ikäluokista -98-03. PKKU:n ulkopuolisten seurojen pelaajien osalta osallistumisedellytyksenä on suoritettu Taitomerkki. TuPS:n -02-03 ikäluokan tänä vuonna taitomerkin suorittaneet pelaajat voivat halutessaan vaihtoehtoisesti osallistua PKKU:n leirille, jonne ilmoittaudutaan eri lomakkeella. PKKU:n leirimaksu on 150 € ja kattaa valmennuksen PKKU:n omien ammattivalmentajien johdolla sekä lämpimän ruuan. Leiri on päivittäin klo 9-13.

ILMOITTAUTUMINEN PKKU-LEIRILLE TAPAHTUU OMALLA LOMAKKEELLA

Jalkapallokoulun osallistumismaksu maksetaan tilille FI 32 1366 3000 1247 50. Viitteeksi leiriläisen nimi + PKKU-leiri.

Yhteistapahtumana kaksi erillistä leiriä yhteisin käytännön järjestelyin kokoaa yhteen toista sataa alueemme eri-ikäistä pelaajaa. Olethan mukana!