TuPS jatkaa Fortum Tutor -ohjelmassa

16.2.2016

Seuramme on mukana Fortum Tutor -ohjelmassa tänäkin vuonna. Tutorimme on kaúdella 2016 Matias "Mötö" Turpeinen.

Fortum Tutor auttaa ja tukee valmentajia tärkeässä valmennustyössä. Tutor seuraa valmentajaa harjoitus- ja ottelutilanteissa ja antaa työkaluja toiminnan kehittämiseen. Tutor järjestää yhdessä seuran kanssa vuosittain vähintään yhden tapahtuman, johon myös vanhemmat pääsevät osallistumaan.

Fortum Tutor -ohjelma tukee pääosin alle 11-vuotiaiden lasten valmentajia ja kehittää seurojen lasten valmennusta yhdessä seuran päätoimisten valmentajien kanssa.

TuPS:ssa tutorin työ kohdistuu ennen kaikkea nuorimpien ja aloittavien ikäluokkien valmentajien tukemiseen, sekä ottelutapahtumien valvomiseen ja kehittämiseen paikallisessa Opel Liigassa.

Fortum tutorina aloittava Mötö on Uefa B-lisenssin suorittanut kokenut valmentaja ja entinen liigatason pelaaja. Jo kertaalleen TuPS:ssa tutorina toiminut Mötö tulee jatkamaan Miikan työtä ja odottaa jo innolla tutustumista pelaajien ja valmentajien kanssa.

-Tavoitteena on heittää oma mauste TuPS:n joukkueiden arkeen sekä olla pelaajien ja valmentajien mukana onnistumassa!

 

Fortum Tutor on Fortumin merkittävin ja pitkäaikaisin sponsorointiohjelma. Se on kehitetty yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa ja aloitettu vuonna 2009 jalkapallossa. Myöhemmin ohjelmaan on tullut mukaan lentopallo. Samaa konseptia on kokeiltu myös muissa Fortumin toimintamaissa ja eri urheilulajeissa.

www.facebook.com/FortumTutor

www.fortumtutor.fi