TuPS jatkaa Fortum tutor-ohjelmassa

13.2.2015

Tuusulan Palloseura on jälleen mukana Suomen Palloliiton Fortum tutor-ohjelmassa, jonka uusi kausi käynnistyy maaliskuussa 2015. Seuramme Fortum tutorina jatkaa valmentaja Miika Nuutinen.

Suomen Palloliiton alaisen Fortum Tutor -ohjelman tarkoituksena on kehittää juniorijalkapalloilun parissa toimivien lasten ohjaajien ja valmentajien taitoja ja antaa käytännön vinkkejä ja tukea juniorivalmentajien päivittäiseen tekemiseen. Fortum Tutoreita on tällä hetkellä 100 ympäri Suomen.

TuPS on ollut mukana Palloliiton tutor-ohjelmassa usean vuoden ajan, tutorin ajoittain kuitenkin vaihtuessa. Seuramme tutorina jatkaa kaudella 2015 valmentaja Miika Nuutinen, joka toimi tehtävässä myös viime vuonna. Tutorin tehtävissä Miika on TuPS:ssa  mukana mm. nuorimpien ikäluokkien valmentajien tutoroinnissa ja Opel-liigan ottelutapahtumissa.

Miika on suorittanut Suomen Palloliiton C-tason valmentajakoulutuksen ja on loppusuoralla opinnoissaan AMK- liikunnannohjaajaksi, jossa hänen pääaineenaan on ammattivalmennus. Miikan valmennus- ja työkokemus seuratyöstä on laaja. Tällä hetkellä Miika toimii myös vastuuvalmentajana  A  YJ-joukkueessa sekä -03 poikien kilpajoukkueessa. 

Lämpimät onnittelut Miikalle valinnasta Fortum tutoriksi ja menestystä tutorin tehtäviin!

 

FORTUM TUTOR-SIVUT

Fortum tutor Miika