TuPS jatkaa SPL:n Fortum tutor-hankkeessa

28.8.2012

TuPS on edelleen mukana Suomen Palloliiton Fortum tutor-ohjelmassa. Jani Vianderin siirryttyä valmentajaksi Valioliigaseuraan, uutena tutorina aloittaa pitkän linjan valmentaja Matias Turpeinen.

Pitkän ja hienon pelaaja- ja valmentajauran tehnyt valmentaja Jani Viander toimi Tuusulan Palloseuran tutorina lähes kolme kokonaista kautta. Tänä kesänä Jani Viander siirtyi Englannin Valioliigaseuran Norwich Cityn valmennusvahvuuteen ja lopetti maasta muuton vuoksi samalla tutor-tehtävät.

TuPS jatkaa kuitenkin edelleen Palloliiton tutor-ohjelmassa ja jatkajaksi löytyi pitkän linjan valmentaja Matias "Mötö" Turpeinen. Mötö on itse myös pelannut pitkään Tuusulan Palloseurassa ja toiminut seurassa valmentajana ensimmäisen kerran jo 1990-luvulla. Sittemmin Mötö haki vauhtia mm. pohjoisesta asti, pelaten RoPS:n riveissä I-div/Veikkausliigaa sekä valmentamalla mm. Rovaniemen FC Lynxissä.

Kuluvalla kaudella Mötö toimii vastuuvalmentajana Tuusulan Palloseuran A-junioreille ja lisäksi vastuuvalmentajana Pallokerho Keski-Uusimaan P98-ikäluokalle ja kakkosvalmentajana PKKU:n B1-joukkueelle.

Tuusulan Palloseurassa tutor toimii seuran nappulapäällikön kanssa yhteistyössä ja hänen ohjauksessaan. Tutorin tehtävissä Mötö keskittyy pääasiassa aloittavien ikäluokkien valmentajien tutorointiin sekä jatkossa myös Opel-liigan kotipelien ottelututorointiin. Tarkemmat tehtävät sovitaan kauden aikana.

Tervetuloa Mötö tärkeään ja arvokkaaseen tutor-tehtävään tuomaan omaa kokemusta ja tukea seuran uudemmille valmentajille.

Samalla Jani Vianderille lämmin kiitos kuluneista kausista ja menestyksekästä uraa myös jatkossa!

 

LISÄTIETOA FORTUM TUTOR-OHJELMASTA