TuPS lahjoitti palloja Tuusulan kirjastoihin

3.6.2014

Tuusulan pääkirjastosta, Riihikallion kirjastosta sekä kirjastoautosta voi jatkossa lainata myös jalkapalloja. TuPS lahjoitti kirjastoihin seitsemän jalkapalloa, joilla pelit voi pistää pystyyn kirjastojen läheisillä kentillä.

Lainat ovat Tuusulan pääkirjastossa ja Riihikalliossa päivälainoja, mutta kirjastoautossa laina-aika sovitaan kirjastoauton kulkuaikojen mukaan. Molempien kirjastojen läheisyyydessä sijaitsee hyvät kentät vapaseen pelailuun: pääkirjaston vieressä on varuskunnan nurmikenttä maaleineen ja Riihikallion kirjaston lähettyviltä löytyy sekä hiekkakenttä että minitekonurmi.

Kun idea pelien käynnistämiseen tulee kirjastoreissun aikana, niin kortti vain viuhumaan ja pallo lainaan. Samalla voi tutustua kirjastojen mielenkiintoiseen jalkapalloaiheiseen kirjatarjontaan.

Kaikilla palloilla on oma palloverkkokassi, jolla sen voi helposti kuljettaa läheiselle kentälle. Kirjastot saivat TuPS:lta lahjoituksena myös omat pallopumput, jotta pallot pysyvät hyvässä kunnossa kovasta käytöstä huolimatta.

Pistä pelit pystyyn, lue futiskirjoja ja nauti kesästä!


TuPS:n tempauksesta uutisoi myös Veikkaajat.com