TuPS mukana Fortum tutor-ohjelmassa

25.3.2014

Tuusulan Palloseura on mukana pian käynnistyvällä Suomen Palloliiton Fortum tutor-ohjelman kuudennella kaudella. Seuramme Fortum tutorina aloittaa valmentaja Miika Nuutinen.

Fortum Tutor -ohjelman ideana on kehittää juniorijalkapalloilun parissa toimivien lasten ohjaajien ja valmentajien taitoja ja antaa käytännön vinkkejä ja tukea juniorivalmentajien päivittäiseen tekemiseen. Fortum Tutoreita on tällä hetkellä 100 ympäri Suomen.

TuPS on ollut mukana Palloliiton tutor-ohjelmassa usean vuoden ajan. Seuramme uutena tutorina maaliskuun lopussa käynnistyvällä kaudella aloittaa valmentaja Miika Nuutinen, jonka Palloliitto valitsi yhtenä uutena tutorina mukaan Fortum tutor-ohjelmaan. Tutorin tehtävissä Miika on TuPS:ssa  mukana mm. nuorimpien ikäluokkien valmentajien tutoroinnissa, seuran tapahtumissa ja kehittämässä seuramme Akatemiavalmentajatoimintaa tutoroinnin kautta.  

Miika on suorittanut Suomen Palloliiton C-tason valmentajakoulutuksen sekä on loppusuoralla opinnoissaan AMK- liikunnannohjaajaksi, jossa hän suuntautuu valmentajan opintoihin. Miikan valmennus- ja työkokemus seuratyöstä on laaja. Tällä hetkellä Miika toimii vastuuvalmentajana  A YJ-joukkueessa sekä valmentajana -00 poikien kilpajoukkueessa. Kevään aikana Miika suoritti opintojensa harjoittelujakson TuPS:ssa sekä oli viime kesänä myös seurassamme kesätyöntekijänä.

Lämpimät onnittelut Miikalle valinnasta Fortum tutoriksi ja menestystä tutorin tehtäviin!

 

SUOMEN PALLOLIITON TIEDOTE

FORTUM TUTOR-SIVUT