TuPS:n jalkapallokoulun kummina toimii PKKU:n edustusjoukkueen kapteeni Joona Tiira

23.4.2012

TuPS:n jalkapallokoulun kummipelaaja Joona Tiira (TuPS:n kasvattipelaaja, nykyinen PKKU edustusjoukkueen kapteeni)

Tuusulan Palloseuran perinteinen jalkapallokoulu järjestetään kesäkuun
ensimmäisellä viikolla 4-8.6. Jalkapallokoulun kummina toimii yhteistyöseura PKKU:n edustusjoukkueen kapteeni Joona Tiira.

Alueen suurin jalkapallokoulu kerää vuosittain yli 200 lasta viiden päivän ajaksi harjoittelemaan kuningaslajia lähes 30 ohjaajan avustuksella.
Tänä vuonna jalkapallokoulun kummina toimii yhteistyöseura Pallokerho
Keski-Uusimaan (PKKU) miesten edustusjoukkueen kapteeni, hyökkääjä Joona Tiira # 9.

Joona on itse aloittanut jalkapalloharrastuksen aikanaan Tuusulan Palloseurassa, jossa hän pelasi juniorivuotensa ennen siirtymistään PKKU:n riveihin. TuPS:n jalkapallokoulu tulikin Joonalle tutuksi niin pelaajana kuin myöhemmin useana vuonna myös ohjaajana. Näistä kesistä jäi hyvät muistot, ja siksi Joona on iloinen voidessaan olla mukana innostamassa kasvattajaseuransa pieniä pelaajia jalkapallokoulun kummin tehtävässä.

Matka jalkapallokoulusta edustusjoukkueeseen on vaatinut paljon harjoittelua - niin joukkueharjoituksissa kuin omalla ajallakin. Joona tietääkin hyvän valmennuksen ja myös omaehtoisen harjoittelun olevan tärkeitä avaimia pelaajan taitojen kehittämisessä.

Tällä kaudella Joona jatkaa omaa pelaajauraansa PKKU:n kapteenina. Kuluvan sarjakauden
avausottelussa 20.4.2012 TuPSin kasvatti oli jälleen yksi avainpelaajista PKKU:n voittaessa NJS:n lukemin 4-1. Ottelussa Joona laukoi kaksi maalia, ja niistä erityisesti mieltä lämmitti ottelun upea avausmaali.

Kesän ottelukiireistä huolimatta Joonan tavoite on vierailla TuPS:n jalkapallokoulussa katsastamassa pienten pelaajien peli-iloa Tuusulan upeilla nurmikentillä. Pieniä pelaajia puolestaan ilahduttaa varmasti se, että jokaisessa PKKU:n tämän kauden kotipelissä Kalevan kentällä edustusjoukkueen kapteeni Tiira esitellään Tuusulan Palloseuran
kummipelaajana.

 

Jalkapallokouluun voi ilmoittautua täältä: http://www.tups.fi/valmennus/jalkapallokoulu/