TuPS:n jäsen - vaikuta seuran tulevaisuuden strategiaan

6.8.2014

Tuusulan Palloseuran visiota ja strategiaa koskeva työ on nyt edennyt vaiheeseen, jossa jokaisella seuran jäsenellä on mahdollisuus vastata nettikyselyyn ja ilmaista mielipiteensä seuran tulevaisuuden kehittämiskohteista.

Tuusulan Palloseuran alkuvuodesta 2014 käynnistynyt strategiatyö on edennyt nyt kolmanteen vaiheeseen.

  • Ensimmäisessä vaiheessa tammi-helmikuussa seuran johtokunta ja työntekijät luonnostelivat yhdessä kokoon ajatuksia seuran kehittämisestä, visiosta ja strategiasta.
  • Toisessa vaiheessa strategialuonnos esiteltiin ja siitä keskusteltiin seuran ikäluokkien joukkueenjohtajille ja vastuuvalmentajille järjestetyssä strategiaillassa maaliskuussa.
  • Nyt käynnisssä on kolmas vaihe, jossa TuPS:n jäsenistöllä on mahdollisuus ilmaista mielipiteensä seuran tulevaisuutta ja strategiaa koskeviin ajatuksiin.

Tuusulan Palloseuran jäsen - toivomme sinun käyttävän hetken aikaasi ja vastaavan netissä olevaan kyselyymme viimeistään 15.8.2014. Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

 

LINKKI STRATEGIAA KOSKEVAAN JÄSENKYSELYYN

 

Lisätietoa strategiatyöstä antavat tarvittaessa:

Seuran johtokunnan jäsen Antti Hauvala, puheenjohtaja Reetta Peltonen (lomalla 27.7. saakka) sekä toiminnanjohtaja Hilkka Pelander.