Tyttöjen maksuton Futisilta 26.2.2014

12.2.2014

TuPS järjestää -08-02-syntyneille tytöille suunnatun maksuttoman jalkapallon tutustumisillan, jossa voi kokeilla jalkapallolajia yhdessä muiden tyttöjen kanssa. Tapahtuma pidetään Tuusulan Kuplahallissa ke 26.2. klo 19-20:30. Tervetuloa mukaan!

Illan aikana tytöillä on mahdollisuus kokeilla jalkapallolajia mm. temppuradoilla, helpoilla harjoituksilla ja pienpeleillä ohjaajien avustuksella. Paikalla on Tuusulan Palloseuran kaikkien tyttöikäluokkien edustajat, joilta saa tietoa kunkin ikäluokan harjoitustoiminnasta sekä aikatauluista. Tapahtuman aikana vanhemmat voivat odottaa hallin sisäpuolella olevassa odotustilassa ja tutustua seuramme toimintaan.

Pukeudu liikuntaan sopivana vaatetukseen. Ota oma pallo mukaan, jos sellainen jo löytyy. Lisäksi juomapullo ja jalkaan lenkkikengät (tai nappulakengät).

Tervetuloa – ota mukaan kaverit myös!

 

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, mutta haluat tulla kokeilemaan jalkapalloharrastusta, löydät kaikkien TuPS:n tyttöjoukkueiden harjoitusajat ja yhteystiedot oheisesta liitteestä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan harjoituksiin.

v. -08-09 syntyneiden tyttöjen jalkapallotoiminnasta TuPS:ssa löydät lisätietoa täältä.