Uusien ikäluokkien harjoitukset sunnuntain jälkeen tauolle

4.7.2013

Aloittavien ikäluokkien (pojat -08 ja tytöt -07/-08) harjoitukset pidetään vielä tämän viikon sunnuntaina 7.7 klo 16-17. Sen jälkeen heinäkuun loppu lomaillaan ja harjoitukset jatkuvat taas elokuussa.

Uusien ikäluokkien ensimmäiset harjoitukset pidettiin su 2.6. Harjoituksiin voi uusi pelaaja tulla koska tahansa mukaan.

Ota harjoituksiin juomapullo ja oma pallo, jos sellainen löytyy (koko 3). Päälle liikuntaan sopiva vaatetus sään mukaan. Nappikset eivät ole välttämättömät alussa, mutta jos sellaiset on jo hankittuna, niin jalkaan vaan. 

Jalkapallo on mukava harrastus, jossa tutustuu saman ikäisiin lapsiin joukkuelajissa ja se toteutetaan pienten lasten kohdalla leikkimäisillä harjoitteilla. Harjoitukset kestävät tunnin ajan, ja vanhemmat voivat seurata harjoituksia kentän laidalta nurmialueen ulkopuolella. Varsinaiselle kenttäalueelle voivat mennä vain pelaajat ja valmentajat.

Uudet pelaajat voivat tutustua lajiin Tuusulan Palloseurassa kuukauden ajan maksutta. Sen jälkeen toimintaan mukaan jäävät pelaajat maksavatelokuusta alkaen  toimintamaksua (n. 35 €/kk) 3 kk:n jaksoissa ja lisäksi pelaajat maksavat Suomen Palloliiton pakollisen Pelipassin (8 € v. 2013), joka sisältää vakuutuksen.

TuPS:n joukkueet toimivat vapaaehtoisvoimin siten, että kussakin ikäluokassa on seuran nimeämä, vapaaehtoinen vastuuvalmentaja ja lisäksi apuna muita valmentajia, joukkueenjohtaja, taloudenhoitaja ja huoltajia. Nämä toimihenkilöt valitaan vapaehtoisista vanhemmista ja taustajoukoista kesän aikana ja opastetaan tehtäviinsä. Seuran valmennuspäällikkö ja juniorivalmennuspäällikkö sekä seuran muut kokeneet valmentajat ovat aloittavien ikäluokkien tukena ja alkuun vastuussa harjoitusten vetämisestä.

Tervetuloa mukaan!