Voittamisvalmentaja Cristina Anderssonin luentotilaisuus

18.2.2014

Cristina Andersson

Voittamista yli 10 vuotta tutkinut kasvatustieteilijä Cristina Andersson saapuu luennoimaan Tuusulan Palloseuran järjestämään luentotilaisuuteen ke 12.3.2014 klo 18-20 Hyökkälän koulun auditorioon. Aiheena on:"Lapset, voittaminen ja harrastuksen tukeminen". Osallistumismaksu 10 €/hlö.

Cristinan kirja ”The Winning Helix” (suom. Voittava kierre, 2008) on matkannut yli 50 maahan ja on useiden urheilujoukkueiden käytössä. Viimeksi Cristina puhui voittamisesta ja valmentamisesta Portugalissa Benfican joukkueen mentaalisen valmennuksen johdolle.

Tuusulan Palloseuraan Cristinalla on jo tuttu ote: viimeksi Cristina luennoi voittamisesta TuPS:n valmentajien koulutuspäivässä vuonna 2012. Nyt pidettävä luentotilaisuus on tarkoitettu kaikille lasten harrastuksessa mukana oleville, niin toimihenkilöille kuin urheilevien lasten vanhemmille ja huoltajille. Ilmoittautuminen on avoinna niin kauan kuin paikkoja riittää.

ILMOITTAUTUMINEN ETUKÄTEEN NETTILOMAKKEELLA.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä:

  • TuPS:n jäsenet: maksu oman joukkueen tilille
  • TuPS:n ulkopuoliset osallistujat: TuPS ry: Nordea FI32 1366 3000 1247 50, viite 6101. Luentotilaisuuteen voi osallistua ilmoittautumatta vain, jos tilaa jää. Tällöin maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä.

Luentotilaisuus kestää kokonaisuudessaan noin 2 tuntia, johon sisältyy tauko. Tauon aikana on paikalla on TuPS:n nuorimman ikäluokan pitämä puffetti, josta voi ostaa kahvin lisäksi makeaa ja suolaista pikkupurtavaa ja samalla tukea Tuusulan Palloseuran nuorimman ikäluokan toimintaa.

Tervetuloa kuuntelemaan tärkeää aihetta!

Polku ilmoittautumislomakkeeseen: www.tups.fi -> Valmennus -> Valmentajakoulutus -> Cristina Anderssonin luentotilaisuus