Aloittavien ikäluokkien harjoitusten tutustumisjakso käynnissä

15.6.2014

Vuonna - 09 syntyneiden poikien ja v. -08-09 syntyneiden tyttöjen harjoitukset alkavat su 8.6. klo 17 Tuusulan urheilukeskuksen tekonurmella. Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloharrastusta!

Aloittavien ikäluokkien tutustumisjaksolla pidetään jalkapalloharjoitukset seuraavasti:

  • su 8.6. klo 17-18
  • su 15.6. klo 17-18
  • su 22.6. ei harjoituksia, juhannusviikonloppu
  • su 29.6. klo 17-18
  • Heinäkuu taukoa ohjatusta harjoittelusta, kenttä käytössä jos innokkaita ohjaajia saadaan vanhemmista.
  • Tutustumisjaksolla valmennuksesta vastaavat TuPS:n kokeneet valmentajat. Elokuun alussa käynnistetään ikäluokkien toiminta vanhempain infossa ja valitaan huoltajista vapaaehtoiset valmentajat, joukkueenjohtaja, taloudenhoitaja molemmille ikäluokille P-09 ja T-08-09. Alustava päivä vanhempain palaverille on su 10.8. harjoitusten aikana klo 17-18.
  • Aloittavien ikäluokkien toiminnasta tiedotetaan seuran etusivulla, jota kannattaa vilkaista aina ennen harjoituksia.

Harjoituksissa jalkapallolajiin tutustutaan leikinomaisilla harjoitteilla. Ota harjoituksiin mukaan oma pallo (numero 3) ja juomapullo. Pukeudu sään mukaan siten, että jaksat liikkua. Jalkaan joko nappulakengät, jos sellaiset jo on tai lenkkarit.

Vanhemmat, huoltajat ja muut katsojat voivat seurata harjoituksia aina tekonurmikentän reunojen ulkopuolella. Kenttäalueelle voivat mennä vain pelaajat ja valmentajat.

Tutustumisjakso on maksuton. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan milloin tahansa, jolloin he voivat kokeilla lajia noin 2 viikon ajan maksutta. Toimintamaksut käynnistyvät elokuun lopulla, jolloin pelaajat maksavat Palloliiton Pelipassin 9 € (sisältää vakuutuksen) sekä vuonna 2014 toimintamaksuna 38 €/kk, joka maksetaan 3 kk:n jaksoissa.

Tutustu myös seuran sivuilla Materiaalisalkussa olevaan Aloittavan futarin oppaaseen. Koko seuran toiminnasta saat yleiskuvan tutustumalla mm. Materiaalisalkussa olevaan Seurakäsikirjaan.

Aloittavien ikäluokkien lisäksi TuPS:n kaikkiin vanhempiinkin joukkueisiin otetaan mukaan uusia pelaajia koko ajan. Ota yhteys ikäluokan joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan. Yhteystiedot löydät täältä.

 

Tervetuloa pelaamaan - ota kaveri myös mukaan!