Ti 8.8. 19.00 Pukinmäki Kiffen - TuPS 2-2 (0-2) raportti
Pe 18.8. 18.00 Tuusula TuPS - JäPS 1-1 (1-1) raportti
Ke 23.8. 19.15 Puistola PuiU - TuPS 3-1 (2-0) raportti
Pe 1.9. 18.00 Tuusula TuPS - SibboV 3-2 (3-1) raportti
Ti 5.9. 18.00 Pirkkola FC POHU - TuPS 4-0 (0-0) raportti
Pe 15.9. 18.00 Tuusula TuPS - Futura 1-3 (1-1) raportti
Pe 22.9. 18.00 Tuusula TuPS - MaKu 2-3 (1-2) raportti
Ke 27.9. 19.30 Klaukkala NJS - TuPS 2-3 (0-3) raportti
Su 1.10. 15.00 Stadikka TuPS - HIFK Soccer 1-5 (1-1) raportti

TREENIPELIT / 2006

15.4. Apollo - TuPS 1-1 (0-0)

Maali: Taneli Pitkänen

Lyhyt kuvaus: Laiskavauhtinen viimeistely sarja-avaukseen. Nelosessa pelaava vastustaja esitti tasapäisiä otteita kentällä, joten tekemistä riittää. Uusista ja uusvanhoista pelaajista debytoivat Aaro Koponen ja Pade. 24 miehestä 10 oli loukkaantunut tai pääsiäiskiireissä, toivottavasti useampi ehtii sarjapeleihin.

Huhtikuu: TuPS - HC Skavaböle 6-1 (Honkanen, Ketolainen, Pitkänen 2, Kontto J, Turpeinen???)

Maaliskuu: TuPS - HC Skavaböle 6-1 (Honkanen 2, Partanen 2, Torvinen, Björn)

18.2. TuPS - JäPS 0-0

Kovin uudistunut TuPS sai ottelusta JäPSiä vastaan maalia vaille kaiken mitä hakikin. TuPS puolusti tiukasti läpi ottelun ja hyökkäsi terävillä vastaiskuilla. Ottelun parhaat maalipaikat jaettiin nekin tasan. TuPSista lähinnä onnistumista olivat Joni Fihlman ja Taneli Pitkänen, sinipaidoista puolestaan Teemu Eloranta ja Tomi Ristolainen. Ottelun tempo oli melko vaisu, ja molemmilla joukkueilla on vielä reilusti tekemistä ehtiäkseen sarja-avauksessa vaadittavaan juoksukuntoon.

13.1.2006 TiPS - TuPS 7-1 (1-0)

Siirtyminen Tuusulan kuplahallista Myyrmäen lentokentälle kysyi pelaajien kuntopohjaa, ja vastaus näkyi tulostaululla. Ensimmäisen puoliajan TuPS 2:n parilla pelurilla höystetty ykkösjoukkue vielä jotakuinkin jaksoi juosta liikkuvan kotijoukkueen kintereillä, mutta toisella jaksolla tuli seinä vastaan. TiPSin kovakuntoiselle nipulle voi povata onnistunutta kautta, joskin heidän kanssaan samassa lohkossa pelaavat sekä City Stars että PK Keski-Uusimaa. TuPSilla sen sijaan riittää tekemistä etenkin kuntopuolen kanssa jos sarjapaikka samasta divarista meinataan kaudelle 2007 lunastaa.