Maksut

Tuusulan Palloseuran juniorijoukkueiden maksut koostuu kolmesta eri osasta, jäsenmaksu, seuran toimintamaksu ja joukkueen toimintamaksu.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 120€ ja se laskutetaan kerran vuodessa, eräpäivällä 15.12. Uudet pelaajat saavat jäsenmaksulaskun noin kuukauden sisällä harrastuksen aloittamisen jälkeen.

Poikkeukset jäsenmaksussa

  • Kannatusjäsenmaksu 20,00 €
  • Yrityksen kannatusjäsenmaksu 100€
  • Varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat, yksi vuosi 0 €
  • 31.7.2024 jälkeen liittyvä jäsen 80€
  • 30.9.2024 jälkeen liittyvä jäsen 40€

Jäsenmaksun maksavat kaikki U6-U20 pelaajat täysimääräisenä. Aikuispelaajilta jäsenmaksua ei peritä, vaan he maksavat kaikki henkilökohtaiset sekä joukkueen kulut täysimääräisinä. Aikuisjoukkueissa harrastamisen kustannuksista voit kysyä joukkueen yhteyshenkilöltä.


Seuran toimintamaksu

Toimintamaksu maksetaan  kolmen kuukauden kertaerissä. myClubin kautta Laskutettava euromäärä vaihtelee ikäluokittain,  voit tutustua summiin viereisestä taulukosta. 

Kertaerät ja niiden eräpäivät:

  • marras-tammikuu 15.11.2023
  • helmi-huhtikuu 15.2.2024
  • touko-heinäkuu 15.5.2024
  • elo-lokakuu 15.8.2024Toimintamaksulla katetaan mm kenttävuorot, sarjapelikustannukset, seuran työntekijäkulut, joukkueen vastuuvalmentaja ja akatemiavalmentaja.

Uudet pelaajat voivat tutustua seuran ja joukkueen toimintaan maksutta treenien muodossa noin kahden viikon ajan. Maksuttomalla tutustumisjaksolla ei voi osallistua peleihin, eikä pelaajia ole vakuutettu seuran tai joukkueen puolesta.

Kaikki seuran juniori ja YJ pelaajat maksavat toiminta- ja jäsenmaksun täysimääräisesti.

Mahdolliset tauot ja loukkaantumiset, jotka huomioidaan toimintamaksussa, kestoltaan minimissään kaksi kuukautta.

Joukkueen tomintamaksu

Joukkueet voivat kerätä niin sopiessaan pientä toimintamaksua joukkueen kulujen kattamiseksi. Joukkueen toimintamaksulla katetaan esimerkiksi harjoitus ja EA-välineitä, viirit ja puskuria tulevien turnausten ja tapahtumien ilmoittautumiseen.

Muita kuluja

Lisäksi pelaajalle tulee kuluja varusteiden hankinnasta, Pelipassista ja vakuutuksesta, turnausosallistumisista ja mahdollisista leiriosallistumisista.

TuPS Tukirahasto

Tuusulan Palloseuralla on TuPS tukirahasto josta voi hakea taloudellista tukea harrastuksen kustannuksiin. Tuen hakuaika on kaksi kertaa vuodessa, 1.11.-25.11. ja 1.6.-25.6. Rahaston säännöt löydät täältä, TuPS Tukirahaston hakemus löytyy täältä.